NavMenu

Akva i dino park, hoteli, sportski tereni, apartmansko naselje - Šta sve nudi jedinstveni turistički kompleks Grad Sunca?

Izvor: eKapija Četvrtak, 23.07.2020. 09:54
Komentari
Podeli
(Foto: Swisslion)
Jedinstven turistički kompleks u Trebinju, Grad Sunca, krasi ovaj grad već nekoliko godina i privlači ne samo Trebinjce, već i turiste iz regiona, ali i one iz dalekih krajeva. Svi oni otkrili su čari Hercegovine i onog što ona nudi u ovom kompleksu. Po dolasku u Trebinje mnogi budu iznenađeni da je jedan ovakav kompleks nikao u kamenitoj Hercegovini, te je stekao status posebnog turističkog dragulja najjužnijeg grada Republike Srpske.

Smješten je na samo sedam kilometara od centra grada i odličan je izbor za odmor i relaksaciju, proslave i kongrese, sportske pripreme, opuštanje u SPA i kozmetičkim tretmanima, uživanje u gastronomskim specijalitetima, kao i zabavu u adrenalinskom parku.

U okviru kompleksa nalazi se najveći akva park na Balkanu koji ima četiri bazena, šest dječijih i šest adrenalinskih tobogana.

- Našim najmlađim posjetiocima osim dječije igraonice posebno je interesantan Dino park u kojem se nalaze reprike dinosaurusa, žirafa, zmije, penjalice, ljuljaške i spleš safari. Svim profesionalnim sportistima, kao i gostima Grada Sunca na raspolaganju su i sportsko-rekreativni centar Sl Olimp sa zatvorenim bazenom i multifukcionalnom dvoranom, kao i dva otvorena košarkaška , dva teniska i tri terena za odbojku. Svi koji žele da uživaju u masažama, mezoterapijama, kozmetičkim i SPA tretmanima mogu da poete SPA centar Galija koji je takođe smešten u okviru Grada Sunca – kažu iz ovog kompleksa za eKapiju

Ove godine, osim komfornog smještaja u luksuznim hotelima SL Industry i SL Panorama, gosti mogu da se smjeste i u aprtmanskom naselju Bijeli grad koje broji više od 160 apartmana različite kvadrature. Apartmansko naselje je namijenjeno porodicama, organizovanim društvima ali i svim onima koji prefereriraju apartmanski smještaj u odnosu na hotelski. Apartmani se mogu rentirati, a kapacitet apartmanskog naselja je 1.500 ležajeva.

Novo u ponudi je i etnoselo koje predstavlja istinsku oazu mira. U ugostiteljskom objektu uređenom u autentičnom etno ambijentu, hedonisti mogu da uživaju u tradicionalim hercegovačkim specijalitetima uparenim sa vrhunskim vinima po kojima je južni dio Hercegovine poznat.

- Tokom 2020. u fazi izgradnje je i autokamp i atletski stadion sa dva fudbalska terena, od kojih je jedan sa prirodnom, a drugi sa vještačkom travom. U toku je i proširenje etno sela. U planu je izgradnja i kliničko-bolničkog centra. Pripreme projekata su u toku – zaključili su iz Grada Sunca za eKapiju.


Grad Sunca posjećuju turisti iz cijelog svijeta, a najveći broj dolazi iz Švedske, Turske, Njemačke, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore.

Fotogalerija
Grad Sunca u Trebinju
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.