NavMenu

Lokalna firma Kov-Grad kreće izgradnju pet saobraćajnica u Bužimu

Izvor: eKapija Subota, 04.07.2020. 10:25
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: David Tadevosian/shutterstock.com)Ilustracija
U sali općine Bužim, u petak, 3. jula, je potpisano pet ugovora za rekonstrukciju i izgradnju nekategorisanih putnih pravaca na području općine Bužim, a koji se finansiraju sredsvima građana i općine Bužim u jednakim iznosima.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su predstavnici građevinskih odbora, a ugovore su potpisali općinski načelnik Mersudin Nanić i direktor firme Kov-Grad iz Bužima, Safet Kovačević, saopćeno je na općinskom sajtu.

Potpisani su ugovori za putne pravce iz četiri mjesne zajednice općine Bužim - put Bag–Stari Grad (Kaukovići), put Mahmića most–Handani, put Halilaovac, zatim put Johari–Hakići i put Račići.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.