NavMenu

Počinju manifestacije na Novosadskom sajmu

Izvor: eKapija Subota, 20.06.2020. 07:35
Komentari
Podeli
(Foto: Aleksandra Kekić)
Poslije pandemije koronavirusa i pauze u organizovanju sajmova i događaja, na Novosadskom sajmu nastavlja se održavanje manifestacija i to velikom žurkom, prvim ljetnjim plesom na otvorenom – GreenLove festivalom, saopštio je taj Sajam.

Metodi Hristov, Lea Dobričić i Miloš Vujović nastupiće na otvorenom dijelu Sajmišta 27. juna, a karte su već u prodaji. Sledeće GreenLove okupljanje je 18. jula, a tada će posjetioce dočekati Fernanda Martins, Avoid aka Vladimir Acic, TKNO i Sugar Lobby.

Dva dana prije zelene žurke, 25. juna, biće održana i Međunarodna stručna konferencija preduzetnica "Biznis na štiklama" u Kongresnom centru Master. Učešće je besplatno, ali je broj mjesta ograničen i potrebna je prijava. Svi detalji mogu se naći na biznisnastiklama.com.


Međunarodni poljoprivredni sajam planiran je za septembar, a Međunarodni sajmovi Lorist biće održani u oktobru.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Finansije, IT, Telekomunikacije

Neuspjeh velike njemačke investicije u BiH - Emka Bosnia u brojnim problemima

Kompanija Emka Bosnia najveća je firma u Goraždu i jedna od najvažnijih njemačkih investicija u Bosni i Hercegovini. No, dok investicije iz Njemačke u BiH uglavnom nižu uspjehe i predstavljaju primjer dobrog odnosa prema radnicima, ova kompanija u posljednje vrijeme ide malo drugačijim putem. Naime, firma je prošle godine poslovala s gubitkom od preko 9 mil KM, piše BiznisInfo.ba. Firma je imala ukupne prihode od oko 80 mil KM, što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.