NavMenu

U Beogradu uskoro prvi dvodnevni virtuelni događaj posvećen investicijama u nekretnine u Evropi

Izvor: eKapija Utorak, 16.06.2020. 07:59
Komentari
Podeli

(Foto: Jakov Simović)
Profesionalna platforma koja se bavi promovisanjem tema u vezi sa razvojem investicija u nekretnine REBEC, ove godine, zbog poznate situacije sa virusom korona, donosi prvi dvodnevni virtuelni RE događaj u Evropi.

U vrijeme dok je još trajalo vanredno stanje, pokrenuti su REBEC vebinari. Pozvani su vodeći regionalni stručnjaci da se povežu, solidarišu i naprave brejnstorming, kako bi zajednički došli do što većeg broja alternativa za period koji dolazi.

- Odziv je bio izuzetan. Profesionalci su prepoznali naš poziv i istupili napred. Krajem aprila smo postali svjesni da se u tradicionalnom, junskom terminu, događaj može odigrati samo na virtuelan način. Osim toga što nas uloga i ugled obavezuju, smatrali smo i da imamo kapacitet da odgovorimo na ovakav izazov. REBEC već odavno nije samo lokalni događaj, već mjesto okupljanja vrhunskih regionalnih i svjetskih profesionalaca, koji su se kalili pred najvećim izazovima. Imajući sve ovo na umu, donijeli smo odluku da se upustimo u "odiseju" i napravimo dvodnevni virtuelan događaj posljednjeg dana juna i prvog dana jula, koji će imati 24 panela – kaže za eKapiju direktor REBEC-a Aleksandar Opsenica.

Oragnizator očekuje rekordan broj posjetilaca i govornika iz regiona, Centalne i Istočne Evrope, a biće učesnika i iz Londona, Turske itd.

- Tehnički smo spremni za probijanje preliminarno određenih kapaciteta platforme – kaže Opsenica.

Virtuelni REBEC će se održati 30. juna i 1. jula na US WHOVA Event platformi i podariće publici 24 panela. Učesnici će moći da priđu događaju putem mobilne aplikacije, računara i laptop uređaja, a moći će i maksimalno da iskoriste networking sekciju, da ostvare kontakte između sebe, organizujući virtuelne sastanke uz pomoć alata koji su im bliski i na koje su naviknuti.

Ove godine REBEC je osvojio i podšku RICS-a iz kancelarije u Budimpešte, a imaće i tri vezana panela na temu procjena.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.