NavMenu

Biznis liga u malom nogometu: Nakon 13. kola, Elektrodistribucija Sarajevo na prvom mjestu

Izvor: eKapija Utorak, 02.02.2010. 15:20
Komentari
Podeli

U Olimpijskoj dvorani Zetra, sinoć, 1. februara 2010. godine, Prva grupa je odigrala 13. kolo Biznis lige u malom nogometu.

Kako je za portal eKapija.ba kazao komesar ovog takmičenja Senad Hadžihusejnović, prema rasporedu, odigrano je je prvih pet utakmica u kojima su se sastali:

CARLSBERG – UNICREDIT BANKA 1:8

COCA-COLA – JKP POKOP 4:3

DRVOPROMET – GRANIČNA POLICIJA 0:3

WURTH – ELEKTRODISTRIBUCIJA SARAJEVO 0:1

TECHNOMARKETI SONY – SINALCO 2:3.

U četvrtak, 4. februara 2010. godine igra se preostalih 5 utakmica 13. kola u kojima će se sastati SOL AZUR BUENAVISTA i PROCREDIT BANKA, ASA GRUPA i JULIUS MEINL, RSG RADIO i POSAO.BA, LUTRIJA BIH i SPORTSKI NOVINARI, te KIMTEC i FABRIKA DUHANA SARAJEVO.

Nakon nepotpunog 13. kola, u vodstvu je ELEKTRODISTRIBUCIJA SARAJEVO sa 30 bodova. Na drugom mjestu je SINALCO sa 28 bodova, koliko ima i trećeplasirana COCA-COLA. Na četvrtom mjestu je ASA GRUPA sa 27 bodova i utakmicom manje.

Preostala četiri susreta ove grupe su na programu sutra, 3. februara 2010. godine kada će snage odmjeriti VATROGASNA BRIGADA SARAJEVO i DRVOSJEČA, HIIDROGRADNJA i APOTEKE SARAJEVO, OPŠTINA STARI GRAD i ZAMM TE STANIĆ GRUPA i OPĆINA NOVO SARAJEVO.

Nakon dva kola u Drugoj grupi, u vodstvu sa po 6 bodova su BH POŠTA, TV PINK i OPĆINA NOVO SARAJEVO, dok su po tri boda skupili SKUTER, HIDROGRADNJA, DRVOSJEČA, VATROGASNA BRIGADA SARAJEVO, ZOI 84, CITY PARK, BOSNALIJEK, TOPLANE, APOTEKE SARAJEVO i STANIĆ GROUP. Bez bodova su OPĆINA STARI GRAD, ZAMM, i RAIFFEISEN LEASING.

Večeras, 2. februara 2010. godine, na programu je Druga grupa koja igra 3. kolo, a u kojem će se sastati BH POŠTA i SKUTER, TOPLANE i CITY PARK, TV PINK i RAIFFEISEN LEASING, te BOSNALIJEK i ZOI 84.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.