NavMenu

Festival elektronske muzike Tomorrowland ove godine onlajn

Izvor: Nezavisne novine Petak, 05.06.2020. 12:05
Komentari
Podeli
IlustracijaIlustracija
Jedan od najvećih svjetskih festivala elektronske muzike Tomorrowland ove godine će biti održan onlajn, zbog restrikcija usljed epidemije virusa korona, saopštili su organizatori.

Belgija, koja ima jednu od najvećih stopa smrtnosti zbog virusa korona u svijetu, polako ukida restrikcije, ali su muzički festivali zabranjeni najmanje do kraja avgusta.

Tomorrowland koji obično privuče 400.000 posjetilaca u mali grad Bum, ove godine proteći će u obliku dvodnevnog "digitalnog muzičkog festivala".

Gledaoci će moći navigacijom preko svojih kompjutera, pametnih telefona ili tableta da obiđu osam različitih "bina", a organizatori obećavaju "najveća imena u elektronskoj dens muzici danas, kao i najbolju tehnologiju u 3D dizajnu, video-produkciju i specijalne efekte", prenosi Gardijan.

- Nadamo se da će se na stotine hiljada ljudi ujediniti na odgovoran način i da će biti organizovan mali festival u kućama ljudi, od Kanade do Australija, od Japana do Brazila i svuda između - rekao je organizator Majkl Bers.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.