Izvor: eKapija | Četvrtak, 04.06.2020.| 12:11
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Nektar OK Fest od 14. avgusta

(Foto: OK Fest)
Nakon dvomjesečne neizvjesnosti, brojnih razgovora, pregovora, sagledavanja kompletne situacije, praćenja zdravstvenog stanja u našoj zemlji, regiji i šire, ali vođeni pozitivnom mišlju i nadom da ćemo i ovu krizu zajedno prebroditi, u prilici smo da donesemo konačnu odluku o realizaciji ovogodišnjeg Nektar OK Festa na Tjentištu.

- Svjedoci smo otkazivanja velikog broja festivala u našem regionu, ali i Evropi i svijetu, i stoga nas izuzetno raduje, što smo u vrijeme globalne svjetske krize izazvane pandemijom virusa korona, i brojnim ograničenjima koja su se u poslednje vrijeme pred svima nama postavila kao veliki izazov, u prilici da ove godine organizujemo sedmo izdanje Nektar OK Festa - naveli su organizatori.

Ističu da je na prvom mjestu zdravlje svih nas, publike i izvođača, poštujući dodatne preporuke sigurnosti, da če procjene stručnjaka u mjesecima koji su pred nama virus sve više da slabi, te da je avgust mjesec izvjesniji i sigurniji u kontekstu opšteg zdravstvenog stanja u zemlji, određen je novi datum održavanja festivala, a to je od 14. do 16. avgusta.

- U odnosu na ranije najavljani program na festivalskim binama, došlo je do otkazivanja nastupa inostranih izvođača, koji su usljed novonastale situacije otkazali svoje svjetske turneje i nisu u mogućnosti da ove godine nastupe na Tjentištu. Sa istima smo ostali u komunikaciji i već sada je potvrđeno da će u slučaju da budu na turneji 2021. godine prolongirati planirani ovogodišnji nastup, za novi termin festivala u narednoj godini - rekli su organizatori.

U večernjem programu na Jägermeister main stage-u očekuju nas vrhunske svirke uz Van Gogh, Bajaga i instruktori, Goran Bare & Majke, Urban & 4, Zoster, Hladno pivo, Ritam nereda, Buč Kesidi, TBF, Kanda, Kodža i Nebojša, M.O.R.T., Repetirot. Ranije najavljeni program u OK kampu na Sensation OK stage-u ostao je nepromjenjen i tu nas očekuju Love Hunters, Mortal Kombat, Who See, Atheist Rap, Marčelo i Napeti quintet, Mile Kekin.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.