NavMenu

Sedmi međunarodni sajam pčelarstva i meda Paraćin 2020 biće održan 26. juna

Izvor: eKapija Četvrtak, 04.06.2020. 08:32
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/PollyDot)Ilustracija
U Paraćinu se 26. juna 2020. održava Sedmi međunarodni sajam pčelarstva. Sajam organizuje Društvo pčelara "Grza" iz Paraćina i Turistička organizacija opštine Paraćin, pod visokim pokroviteljstvom opštine Paraćin.

Program sajma obuhvatiće, osim izlaganja pčelinjih proizvoda i kulturno-umjetnički program i dodjelu nagrada za likovne radove "Med i pčele" za učenike nižih razreda, prenijeto je na sajtu Saveza pčelarskih organizacija Srbije.


Organizatori su pozvali sve zainteresovane proizvođače pčelarske opreme, meda i ostalih pčelinjih proizvoda da uzmu učešće na ovom sajmu. Prijavljivanje јe na telefon 064/173-9595, najkasnije do 20. juna.

Izlaganje na sajmu i posjeta su besplatni.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Finansije

Lidl BH ponovo povećao kapital, sada je već riječ o velikom iznosu

Njemačka kompanija, odnosno njena ispostava u Bosni i Hercegovini – Lidl BH ponovo je povećala kapital. Osnivački kapital kompanije registrovane u Sarajevu sada iznosi 284,5 mil KM, odnosno preko četvrtine milijarde maraka, piše BiznisInfo.ba. Podsjećanja radi, kompanija se uveliko sprema za početak rada na našem tržištu. U izgradnji je nekoliko objekata, a proces zapošljavanja je u punom zamahu. Prema informacijama BiznisInfo.ba,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.