Izvor: eKapija | Srijeda, 03.06.2020.| 12:27
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Centrum trade počeo izgradnju ritejl parka u Gradišci

(Foto: centrumretailpark.com)
Centrum trade iz Banjaluke počeo je sa izgradnjom najsavremenijeg prodajnog centra ritejl park na lokaciji bivšeg Vodoprivrednog preduzeća Sava Gradiška.

Centrum ritejl park na 18.000 m2 predstaviće do sad neviđenu ponudu svjetskih marki sa aktuelnim kolekcijama odjeće i obuće. Osim ponude sportske i modne odjeće, drogerijskih i tehničkih roba, velikog Pet i Vrtnog centra, ponudu će činiti i sve za gradnju, opremanje i uređenje doma.

Retail park nalazit će se na putnom pravcu koji direktno vodi od graničnog prelaza sa EU. Izgradnja Retail parka kompanije Centrum počela je 1. juna, a plan je da se kompletna izgradnja završi u drugoj polovini 2021. godine.

Pored poznatih svjetskih brendova koji dolaze u Gradišku, u žiži interesovanja je i dodatni sadržaj koji će Centrum ritejl park omogućiti.

U okviru kompleksa nalaziće se igraonica i multifunkcionalni prostor predviđen za animiranje najmlađih, gdje je planirano organizovanje rekreacijskih, edukativnih i kulturnih manifestacija za djecu i odrasle.

Portal eKapija je pisao o ovom projektu u maju 2019. godine, a više detalja kao i izgled budućeg ritejl parka možete pogledati OVDJE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.