NavMenu

Povoljni stambeni krediti za mlade u Union banci - Kamatna stopa 2,99%

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 01.06.2020. 14:04
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Narong Jongsirikul/shutterstock.com)Ilustracija
Union banka treću godinu zaredom u saradnji sa većinskim vlasnikom Vladom FBiH uspješno implementira kreditnu liniju Stambeni krediti za mlade.

I ove godine, nominalna kamatna stopa za Stambene kredite za mlade će iznositi 2,99% na godišnjem nivou, fiksna do kraja otplate kredita.

- Union banka je ovaj put pripremila i jedinstvene pogodnosti za sve buduće korisnike stambenih kredita za mlade. Riječ je o mogućnosti dodatnog smanjenja kamatne stope za novorođenu ili usvojenu djecu od dana podnošenja zahtjeva za kredit, pa tako oni klijenti koji u otplatnom periodu dobiju troje djece, mogu ostvariti kamatnu stopu od čak 2,39% - poručili su iz Union banke.

Dosad je putem ove kreditne linije preko 600 mladih osoba i mladih bračnih parova riješilo najvažnije životno pitanje, sa ukupno plasiranim iznosom više od 56 mil KM kredita.

Posebno je važno naglasiti da većinu korisnika ovih kredita čine mladi sa višom ili visokom stručnom spremom, a dolaze iz više od 50 gradova i mjesta u FBiH.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Tehnički remont Bratunac planira da razvije softver za dronove

Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) planira da razvije softverske algoritme koji se koriste za upravljanje dronovima. Dronovi koji se koriste u vojne svrhe su ovih dana nakratko dospjeli u fokus javnosti nakon što je ministar odbrane u Savjetu ministara BiH Zukan Helez izjavio da će namjenska industrija u BiH proizvoditi dronove "samoubice". Direktor TRB-a iz Bratunca Slaven Ristić, komentarišući Helezovu izjavu, rekao je da

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.