Izvor: Danas | Ponedjeljak, 01.06.2020.| 10:53
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Beer Fest i Music Week u krajem avgusta u Beograd

Ilustracija (Foto: Piotr Piatrouski/shutterstock.com)
Osamnaesti po redu Belgrade Beer Fest biće održan od 20. do 23. avgusta, a Music Week od 28. do 30. avgusta na beogradskom Ušću, saopštio je u subotu, 30. maja, Organizacioni tim CLOUD festivala.

- U više nego vanrednim okolnostima, opet želimo da potvrdimo rješenost organizacionog tima CLOUD festivala da će sve dimenzije festivala biti prilagođene post-corona periodu, istovremeno se radujući što desetomjesečni rad ipak neće biti uzaludan - istakli su oni.

Kako su naveli, spremni su da ispoštuju sve preporučene mjere, jer zdravlje i bezbjednost posjetilaca moraju biti na prvom mjestu.

Posljedice koje aktuelna pandemija ima na razvoj muzičke industrije i manifestacionog turizma širom svijeta, svakako negativno utiču na organizaciju svih festivala u Srbiji.

- Situacija je daleko od sjajne, ali činimo sve da u okolnostima velikih limita napravimo dobra i zanimljiva festivalska izdanja, kako bi ljeto u Beogradu ipak imalo vedrije nijanse - saopštili su oni.

Pozicioniranje na svjetskoj mapi festivala je strateški cilj Beograda i Srbije, istakli su oni i dodali da je manifestacioni turizam, pogotovo sada, jedan od najvažnijih segmenata razvoja turizma.

- Države koje to prepoznaju brže će obnoviti turizam od drugih - istakli su oni.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.