NavMenu

Adria Security Summit 2020 4. i 5. novembra u Sarajevu

Izvor: eKapija Srijeda, 27.05.2020. 12:07
Komentari
Podeli
(Foto: Anton Gvozdikov/shutterstock.com)
Zbog pandemije koronavirusa održavanje događaja Adria Security Summit Powered by Intersec pomjereno je za 4. i 5. novembar 2020. godine.

Odluku o odgodi konferencije i izložbe donio je magazin a&s Adria u saradnji sa sponzorima, partnerskim udruženjima i profesionalcima iz industrije.

Prema riječima Mahira Hodžića, direktora Organizacijskog odbora, odluka je rezultat konsultacija s izlagačima i drugim zainteresovanim stranama kako bi se došlo do najboljeg ishoda za sve.

- Čvrsto vjerujemo da je novi datum od koristi za naš događaj i da nudi najbolju priliku za poslovanje kako izlagačima tako i posjetiocima. Nakon što su svi veliki događaji sigurnosne industrije širom Evrope otkazani, Summit ćemo učiniti dostupnim velikom broju evropskih i regionalnih profesionalaca, kojima nedostaju razgovori, sastanci i prilike za sklapanje poslova - kaže Hodžić.

Sponzorstva i prezentacije na Adria Security Summitu do sada je potvrdilo više od 90 kompanija, a prvi put će se održati u Kongresnoj dvorani hotela Hills u Sarajevu, koja se prostire na više od 5.500 m2. Tu će se na jednom mjestu okupiti proizvođači, distributeri, trgovci, instalateri, integratori, konsultanti i krajnji korisnici iz svih vertikalnih tržišta, piše a&s Adria.

Planirano je više od 80 predavanja, a svi izlagači će nastaviti s pripremama za prezentacije. Od ove godine pokrećemo i paralelne programe u pet dodatnih konferencijskih sala. To znači da u okviru Summita se mogu organizovati vlastiti poslovni događaj u nekoj od dvorana i iskoristiti događaj za informisanje klijenata o novim proizvodima i uslugama.

Tematski obuhvat konferencije i izložbe izlazi izvan okvira tradicionalnih sigurnosnih rješenja, jer će se baviti i najnovijim sigurnosnim tehnologijama, poput interneta stvari (IoT), vještačke inteligencije, inteligentne videoanalitike i pametnih domova.

Regionalna sigurnosna udruženja iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Rumunije, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije podržavaju Adria Security Summit. Organizator je magazin a&s Adria uz podršku kompanije Messe Frankfurt.

Više informacija dostupno je na www.adriasecuritysummit.com.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.