NavMenu

Kotor na listi najljepših svjetskih luka

Izvor: eKapija Utorak, 26.05.2020. 09:02
Komentari
Podeli
Kotor (Foto: Faruk Kaymak/unsplash)Kotor
Britanski Daily Mail napravio je listu 20 najljepših lučkih gradova na svijetu koji se ponose i predivnim rivama. Jedna od pozicija dodijeljena je Crnoj Gori, odnosno Kotoru koji je uvršten u najljepše svjetske luke, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.

- Ne, ovo nije fotošop nekog izmišljenog mjesta, ova fotografija je stvarna - ovo je Kotor na crnogorskoj obali Jadrana - navodi Daily Mail.

- Ovo su najljepše luke na svijetu koje oduzimaju dah. Od Amerike do Australije preko Italije i Norveške. Neke od luka okružuju visoki neboderi, a druge visoke sniježne planine, piše dalje u tekstu.

Osim Kotora, na listi najljepših lučkih gradova našli su se i Dubrovnik, Napulj, Monako, Rio de Žaneiro, Venecija, Vankuver i Sidnej.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.