NavMenu

Represent Communications Skopje lansirao platformu za umrežavanje, mentorstvo, edukaciju i razvoj biznisa

Izvor: eKapija Petak, 22.05.2020. 08:31
Komentari
Podeli
(Foto: Represent Communications)
Represent Communications Skopje, koji posluje u okviru Represent Systema, lansirao je novu edukativnu platformu www.mymasterlab.com iz koje će izlaziti ideje i novi vidovi saradnje za razvoj regionalnog biznisa.

Mymasterlab je mjesto gdje se susreću vrhunski stručnjaci i predavači iz Sjedinjenih Američkih Država u oblastima kao što su Machine Learning, AI, Internet of Things, Blockchain, Applied Leadership, Storytelling, Sales Pitch Construction. Oni će svoje znanje prenositi regionalnim entuzijastima koji su spremni da realizuju svoje biznis ideje ili da napreduju u karijeri.

- Svjesni smo da veliki broj odličnih ideja ne nalazi put do uspjeha pa smo pronašli ljude koji će u procesu mentorisanja moći da promijene perspektivu svih koji žele da naprave korak naprijed u profesionalnom razvoju, da nađu investitore za svoju biznis ideju ili formulišu pitch koji će im prodati proizvod ili uslugu, ne samo na regionalnom, nego na globalnom nivo - kaže Nataša Božinovska Mirkova, direktorica Represent Communications Makedonija.

U okvirima projekta svoje radionice imaju prof. Kurt Jefferson, dekan Spadling Univerziteta, ekspert za evropsku i balkansku politiku; Collin Bunch sa Univerziteta u Coloradu, trener preduzetnika koji omogućava kreiranje veza sa investitorima iz SAD-a koji su zainteresovani za inovativne ideje; J Scott Christianson sa Univerzita u Missouriju, ekspert za Machine Learning, AI, Internet of Things, Blockchain; Matt Murrie, storyteller i edu-preduzetnik; Tron Jordheim – vrhunski sales coach.

- Nezavisno od toga da li želite da se istaknete među kolegama, da budete unaprijeđeni, da vas primijeti šef vašeg šefa, možda vam je potrebna promjena karijere ili kompanije, sanjate o svojoj kompaniji, imate kompaniju, ali su vam za njen razvoj potrebni investicija i liderske vještine. Naša vizija je da mymasterlab.com bude mjesto gdje ćete naći podršku i resurse za realizaciju svih planova - ističe Nataša Velkovska, projektna menadžerica mymasterlab.com, Represent Communications Makedonija.

Platforma se pojavila u vrijeme prinudno ubrzane digitalizacije, međutim, kriza izazvana pandemijom COVID-19 se samo poklopila sa momentom pojavljivanja Mymasterlaba i potencirala je značaj ovakvih globalnih modela povezivanja i saradnje koji kreiraju mogućnosti za napredak i nove biznise.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.