Izvor: eKapija | Petak, 22.05.2020.| 08:24
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Prvi onlajn susret građevinara i arhitekata 27. maja

(Foto: Sfera)
Kompanija Sfera u saradnji sa partnerima organizuje Prvi onlajn sastanak za sektor građevinarstva koji će se održati 27. maja u 12:00.

Cilj ovakvih događaja je promovisati pozitivne trendove i tokove rada u onlajn komunkaciji.

Kako funkcionišu arhitektonski biroi u doba pandemije; koje zahtjeve klijenata možete očekivati u budućem periodu; digitalizacija i prednosti BIM-a i slično, su teme o kojima će se razgovarati sa Vedranom Jukićem i Matijom Sedakom iz arhitektonskog studija SODAA.

SODAA stvara korisnu i održivu arhitekturu kroz odgovoran timski rad. Pri projektovanju uvažavaju sva zatečena obilježja, te nastoje omogućiti savremene oblike korištenja i prema potrebi generisati nove identitete prostora.

U posljednjem periodu dobitnici su više internacionalnih i domaćih nagrada kao što su: German Design Award 2020 u kategoriji izvrsne arhitekture, Grand Prix u kategoriji nerealizovanih projekata na 4. Balkanskom arhitektonskom bijenalu, 3. nagrada u kategoriji produkt dizajna na 4. Balkanskom arhitektonskom bijenalu, European Property Award 2019 u kategoriji projekata porodičnih kuća, te mnoge druge.

Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti putem OVOG linka.

Onlajn sastanak će se održati putem platforme GoToMeeting. Učešće je besplatno, a svi učesnici će dobiti link za pristup putem e-mail adrese i SMS poruke.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.