NavMenu

Jahorina ultra trejl 25. i 26. jula

Izvor: eKapija Srijeda, 20.05.2020. 08:20
Komentari
Podeli
(Foto: Jahorina.org)
Međunarodna trka "Jahorina ultra trejl" biće održana 25. i 26. jula, prvi put u organizaciji Olimpijskog centra Jahorina.

Takmičari će ove godine moći da se oprobaju u četiri trke različite dužine – ultra, maksi, midi i mini trejl.

- Mini-trejl je 14 KM duga staza, idealna za brze trkače, ali i za početnike u trejl trčanju. Midi je od ove godine dužine 23 KM i prava je poslastica za ljubitelje trčanja u prirodi koji žele izazov, a njegovi finišeri dobijaju jedan ITRA bod -saopšteno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

U saopštenju je navedeno da je maksi-trejl dužine 49 KM i ona je za brze ultraše ili one koji će prvi put probati format ultre jer nema mnogo uspona i nije preteška, a nosi dva ITRA boda.

- Ultra trejl je, sa dužinom od 88 KM, za iskusne trkače i nudi slijed različitih cjelina zbog kojih nema monotonije na stazi i koje dodatno intenziviraju doživljaj trke. Finišeri dobijaju četiri ITRA boda - navedeno je u saopštenju, prenosi Srna.

Iz Olimpijskog centra Jahorina ističu da je šesto izdanje omiljenog trejl takmičenja spremno i od ove godine, u novoj dimenziji, obećava odličnu organizaciju i mnogobrojne novitete, a svi učesnici biće u prilici da prisustvuju predavanju jednog od najpoznatijih svjetskih trejl trkača – Jovice Spajića.

Za smještaj učesnika ove godine zadužen je hotel Vučko na Jahorini, koji će omogućiti udobnost i komfor za sve učesnike po posebnim cijenama i uslovima prilagođenim trkačkim potrebama.

Prijave za šesto izdanje trke moguće su posredstvom linka /stotinka.hr/hrv/utrka/3638/prijava_na_utrku/, a sve učesnike očekuje vrijedan startni paket u kojem, osim kvalitetne tehničke majice, dobijaju vrijedan poklon organizatora i vaučere za hranu i piće, te vožnju ljetnim atrakcijama na Jahorini.

U Olimpijskom centru Jahorina pripremili su za ovu ljetnu sezonu adrenalinski paket za posjetioce svih uzrasta, a učesnicima "Jahorina ultra trejl" preporučuju da dođu sa porodicom ili prijateljima i iskuse sve čari ljeta na planini.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.