Izvor: eKapija | Subota, 16.05.2020.| 08:53
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Forum IZAZOV prvi put onlajn od 2. do 4. juna - Očekuje se više od 500 kompanija i agencija iz regiona

(Foto: Marketing mreža)
Šesti regionalni forum komunikacionih lidera IZAZOV 2020 održaće se od 2. do 4. juna, kako je i planirano, ali u nešto drugačijem formatu. Imajući u vidu trenutnu situaciju sa virusom Covid-19, Marketing mreža, koja je organizator foruma, odlučila je da IZAZOV ove godine održi onlajn. Osim toga, umjesto dva, ovogodišnji događaj, trajaće tri dana, a održava se pod sloganom "Don’t beautify the world, CHANGE IT".

- Ubrzane promjene i digitalizacija koje su uzrokovane trenutnom globalnom krizom, podstakle su i nas da se transformišemo, prihvatimo trendove i nastavimo dalje sa umrežavanjem i edukacijom struke, ali i pokretanjem veoma važnih tema za sve učesnike na tržištu marketinških komunikacija. Svi govorimo o promjenama, a upravo sada je pravi trenutak da napravimo korak naprijed i te promene zaista i sprovedemo u djelo. Kao struka moramo prihvatiti izazove i ne smemo stati, zato nam se pridružite početkom juna na inovativnom, interaktivnom online Izazovu - rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i CEO Marketing mreže.

Ovogodišnji forum IZAZOV pomera granice organizacije događaja u Srbiji, a okupiće najvažnija imena domaćeg i regionalnog svijeta marketinga, PR-a i digitalnih komunikacija. Na onlajn događaju očekuje se prisustvo preko 500 kompanija i agencija iz cijelog regiona.

Program foruma ostaje isti kako je i najavljeno, a novina je mogućnost organizacije sastanaka i speed datinga kompanija i agencija tokom tri dana trajanja foruma.

Ovogodišnji događaj otvoriće Heli Ruotsalainen, Business Development Director, Dentsu Aegis Network, koja je ujedno i glavni govornik foruma IZAZOV 2020. Ona će govoriti natemu "Be a silobreaker: How marketing can drive digital transformation", odnosno na koji način agencije mogu pomoći kompanijama u ovom procesu.

Teme foruma biće i migracije zaposlenih - kako privući i zadržati ljude u kompanijama i agencijama u eri krize talenata; B2E model poslovanja budućnosti; hiperkonvinijens sindrom; ko postavlja pravila igre i ko preuzima odgovornost za (ne)uspjeh; ali i postoji li recept za postizanje uspjeha na regionalnom tržištu i sa kojim se problemima susreću agencije i kompanije koje posluju na regionalnom nivou. Na forumu će se, takođe, govoriti i o tome kako obezbjediti održivo i skalabilno poslovanje, te prilagoditi proizvode i usluge novim zahtjevima tržišta, kao i kakvo nam iskustvo brendovi kreiraju i kako da brendovi budu više - human, emotional i engaging.

Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između agencija i kompanija, kroz različite tipove interaktivnih radionica. U okviru radionica, svoje studije slučaja predstaviće, između ostalih, i kompanije MARS, Bekament, Apatinska pivara, Bambi, Forma Ideale, Vip Mobile, PepsiCo i Ušće Shopping Centar.

Kao i prethodnih godina, na forumu IZAZOV 2020 biće predstavljeno i najnovije istraživanje stanja struke u regionu, koje su zajedno pokrenuli Marketing mreža i istraživačka agencija Smart+ Research.

Više informacija pronađite na sajtu: www.izazovforum.rs.

Forum IZAZOV 2020 podržale su agencije partneri Ovation BBDO, Headline, Degordian, DPC Group, Smart+ Research, Alma Quattro, Info Media Group, kao i Novaston Marketing Consultancy, Chameleon Rental, Propix, Represent System, Kreativa New Formula an element of Alkemy, V+O Communications, New Moment New Ideas Company i Šema Production. Kompanije koje su podržale ovogodišnji forum su Vip Mobile, Marbo Product, Microsoft, Bambi, Apatinska pivara, Forma Ideale, Grand kafa, Knjaz Miloš i UniCredit banka.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.