NavMenu

Puštena u rad onlajn platforma za mala preduzeća "PodržiOmiljene"

Izvor: eKapija Utorak, 12.05.2020. 08:40
Komentari
Podeli
(Foto: Mistral)
PodržiOmiljene je nova platforma koja malim preduzećima pruža mogućnost izdavanja vaučera za svoje proizvode i usluge a koje kupci mogu iskoristiti u periodu od godinu dana nakon kupovine (princip kupi sada - koristi kasnije).

Osim neposrednog efekta na ublažavanje posljedica krize uzrokovane pandemijom Covid-19, PodržiOmiljene omogućava malim preduzećima iz čitave Bosne i Hercegovine povećanje vidljivosti, promocije i direktnog povezivanja sa kupcima.

Platforma pruža mogućnost kupcima da podrže svoj omiljeni mali biznis, i time daju svoj doprinos u ublažavanju negativnog efekta krize na svoje omiljeno mjesto u gradu.

Neke od odlika platforme su sljedeće:

• Pokriva cijelu Bosnu i Hercegovinu.
• Iznos vaučera se može iskoristiti parcijalno, ili u cjelosti.
• Vaučer se može iskoristiti u periodu od godinu dana od kupovine.
• Kupac uplati svom omiljenom preduzeću iznos koji odredi, a platforma omogućuje praćenje i kasnije korištenje vaučera.
• Preduzeće, kao i kupac, u svakom trenutku imaju uvid u stanje iskorištenog vaučera, što platformu čini izuzetno transparentnom.
• Samo korištenje platforme je jednostavno i potpuno besplatno - sve što je potrebno jeste registrovati preduzeće na platformi i unijeti podatke potrebne za primanje uplata.

Platformu je razvila firma Mistral kao svoj doprinos u ublažavanju posljedica korona virusa u Bosni i Hercegovini.

- Ukoliko se i vi želite uključiti, platforma PodržiOmiljene je alat koji vam omogućava da pružite podršku svojim omiljenim malim biznisima i doprineste oporavku ekonomije u periodu koji slijedi. Više na https://podrziomiljene.ba/ - saopštili su iz kompanije Mistral.

Više o aplikaciji možete pročitati na linku OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.