NavMenu

Za hotel na obali mora 5 mil EUR - Grci masovno prodaju nekretnine

Izvor: B92 Ponedjeljak, 11.05.2020. 08:33
Komentari
Podeli
(Foto: Irina Milošević)
Trenutno se na sjeveru Grčke prodaje stotinjak hotela, a najjeftiniji veći objekat sa bazenom i pogledom na more može da se kupi za 500.000 EUR.

Na grčkim sajtovima za prodaju nekretnina trenutno se može vidjeti izuzetno bogata ponuda grčkih hotela na sjeveru zemlje, a najveći broj objekata se nalazi na Halkidikiju. Cijene su nevjerovatne i počinju od 160.000 EUR.

Hoteli u Asprovalti, Vrasni, Kalitei, Polihronu, Nea Mudaniji, ali i svim ostalim turističkim mjestima na sjeveru Grčke mogu da se pazare za male pare, a najjeftiniji objekat košta samo 160.000 EUR i nalazi se u Vrasni.

Istina, ovaj objekat ima samo četiri apartmana, ali je od mora udaljen 200 metara. Od 300.000 EUR do pola miliona evra mogu da se kupe objekti sa dvadesetak soba i bazenom.

Izuzetno povoljan hotel prodaje se u Neos Marmarasu za samo 1,5 mil EUR. Hotel ima dva objekta, 44 sobe, recepciju, bazen, prelep pogled na more i delimično je renoviran.


Povoljan hotel može da se nađe i u Polihronu, a prodaje se za 2,1 mil EUR. Ovaj hotel ima 41 sobu, a izgrađen je 1990. godine.

Za 3 mil EUR može da se kupi i noviji hotel koji, istina, ima samo 25 soba. Oni koji žele hotel na samoj obali treba da izdvoje pet miliona evra. Tačnije, hotel na samoj obali na poluostrvu Kasandra ima 22 sobe i košta 5,5 mil EUR.

Noviji hotel na istom poluostrvu sa 28 soba je 9 mil EUR. Veći hotel sa 130 soba na Halkidikiju može da se nađe za oko 11 mil EUR. Dok još veći objekat sa 150 soba je milion skuplji, prenosi B92.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.