NavMenu

Sarajevo: Predstavljena Londonska škola za odnose s javnošću - Najkvalitetniji edukacijski programi u oblasti PR-a

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.01.2010. 16:43
Komentari
Podeli

Londonska škola za odnose s javnošću otvara svoja vrata novoj generaciji polaznika. Bosna i Hercegovina u sljedećih nekoliko godina postat će dio EU, a samim tim i dio evropskih standarda komuniciranja.

Unatoč kvalitetnoj akademskoj edukaciji, ista nedovoljno pruža praktične poglede na ove procese. Londonska škola za odnose s javnošću otvara svoja vrata novoj generaciji polaznika nakon što je istu već pohađalo više od 200 pojedinaca iz različitih institucija, kompanija, ali i iz kruga studentske zajednice.

Kroz 3 mjeseca i 12 predavača u 17 stručnih tematskih sklopova, polaznici će moći saznati, ili nadopuniti svoja postojeća znanja. Škola nije namijenjena samo onima koji vjeruju da živimo u eri komunikacije, nego i menadžerima kompanija koji shvaćaju da bez komunikacije u današnje vrijeme nema kvalitetnog razvoja kompanije, institucije, ili događaja kojim upravljaju!

"Ponosni smo na skoro 200 polaznika, koji su stručnjaci na vodećim pozicijama u komunikacijama i PR-u. LSPR želi i dalje da u Bosni i Hercegovini nudi najkvalitetnije i stručne edukacijske programe u oblasti odnosa s javnošću", riječi su regionalne direktorice Londonske škole za odnose s javnošću, Maje Rečnik.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Saobraćaj

Uskoro zajednički TAG uređaj - Potpisan memorandum o integraciji elektronske naplate cestarine između BiH i Srbije

U Beogradu je danas potpisan Memorandum o poslovnoj saradnji u cilju integracije sistema za elektronsku naplatu cestarine između Bosne i Hercegovine i Srbije. Ugovor su potpisali direktori javnih preduzeća JP Autoceste FBiH, Putevi Srbije i Autoputevi RS, Denis Lasić, Zoran Drobnjak i Nedeljko Ćorić. Svečanom popisivanju Memoranduma prisustvovao je i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Srbije Goran Vesić.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.