NavMenu

Objavljen priručnik o državnoj pomoći kao podsticaju razvoja MSP u BiH

Izvor: eKapija Srijeda, 29.04.2020. 10:10
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Nonwarit/shutterstock.co)Ilustracija
Vanjskotrgovinska BiH je obavještena da je u okviru projekta "Evropski akt o malom biznisu kao okvir strategija i politika za mala i srednja preduzeća u BIH – SBA u BiH" pripremljen priručnik "Državna pomoć kao podsticaj za razvoj MSP u BiH".

- Priručnik je namijenjen kreatorima javnih politika, te direktorima preduzeća i preduzetnicima, sa željom da se pojasni koncept državne pomoći i njenog značaja kao razvojnog instrumenta, te ukaže na mogućnosti koje stoje na raspolaganju, ali i zamke koje treba izbjeći u ovoj oblasti - poručuju iz STK BiH.

U prilogu 6. Priručnika je predstavljen "Privremeni okvir za mjere državne pomoći za podršku ekonomiji u uslovima pandemije Covid-19" koji koristi Evropska komisija sa ciljem ublažavanja negativnih posljedica pandemije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Po treći put raspisan tender za idejno rješenje brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod

Autoceste FBiH raspisale su po treći put javni poziv za izradu idejnog rješenja i studije brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod. Rok za pružanje usluga je šest mjeseci od dana dostavljanja garancije za uredno izvršenje ugovora, a cijena je ostala 350.000 KM bez PDV-a ili 409.500 sa PDV-om. Prva dva nedavno raspisana tendera su poništena, jedan zbog "dokazivi razlozi koji su izvan kontrole ugovornog organa i koji se nisu mogli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.