NavMenu

Bijeljina i Sarajevo najavljuju saradnju na budućim projektima

Izvor: Nezavisne novine Subota, 25.04.2020. 09:37
Komentari
Podeli
​​
Bijeljina (Foto: sobijeljina.org)Bijeljina
Gradovi Bijeljina i Sarajevo pokušaće zajedničkom saradnjom da obezbijede međunarodne donacije za realizaciju budućih projekata u ove dvije lokalne zajednice, a jedan od planova bijeljinske Gradske uprave je rekonstrukcija vodovoda i kanalizacije u Mjesnoj zajednici Janja, izjavio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

On je nakon sastanka sa gradonačelnikom Sarajeva Abdulahom Skakom i ministrom za raseljene osobe i izbjeglice Federacije BiH Edinom Ramićem naveo da su, osim razmjene iskustava u vezi sa borbom protiv širenja virusa korona, razgovarali o mogućnosti korištenja sredstava iz fondova Evropske unije.


- I ranije smo razgovarali sa gradonačelnicima Sarajeva i načelnicima sarajevskih opština i drago mi je da je ta praksa nastavljena, jer pri svakom susretu uspijevamo da razmijenimo dobra iskustva. Naredni sastanak trebalo bi da bude održan u Sarajevu, a mi ćemo posredstvom gradskog Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije razmotriti u kojim oblastima bismo mogli da sarađujemo - istakao je Mićić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.