NavMenu

Techmann pokreće onlajn prodavnicu tapeta - Još širi asortiman za kupovinu bez čekanja

Izvor: Poslovne novine Srijeda, 15.04.2020. 12:53
Komentari
Podeli
(Foto: Patryk Kosmider/shutterstock.com)
Kompanija Techmann iz Tuzle, generalni zastupnik jedne od najvećih evropskih fabrika premium tapeta za zemlje regiona, uskoro pokreće onlajn šop za prodaju ove vrste artikala.

Iako su u potpunosti zatvorili svoja vrata početkom pandemije koronavirusa u BiH, odlučili su da u 2020. godini započnu širenje veleprodajne mreže.

Prema riječima direktorice Ines Šabanović uskoro pokreću potpuno obnovljeni onlajn šop www.techmann.ba, gdje će onlajn kupnja biti prilično pojednostavljena.

- Ovo je jedinstven onlajn šop u BiH za ovu vrstu artikala i rađen je u sradnji sa našim vanjskim saradnicima u Austriji. Generalni smo zastupnici i jedne od najvećih evropskih fabrika tapeta, ukrajinske "Славянские обои" (Slavenske tapete) za Hrvatsku, Srbiju i BiH. Naše klasične tapete su najvišeg standarda i kvaliteta i predstavljaju jedinstvenu ponudu na Balkanu. Cjenovno smo uveliko ispod konkurencije, a cijene su prilagođene našem tržištu -kaže Šabanović.

Svoj asortiman proširili su još prošle godine za više od 700 novih artikala i uveliko radili na promociji Fejsbuk stranice, koja sada ima preko 100.000 članova.

- Širimo naš asortiman i pri tome tražimo posebne artikle koji su rijetko zastupljeni na bh. tržištu ili ih uopšte nema. Puno pažnje pridajemo elektronskom marketingu i dosta ulažemo u naš brend Techmann. Bitno nam je da bude prepoznatljiv po kvalitetu i jedinstvenosti asortimana kako u BiH, tako i u regij - istaknula je Šabanović.

Glavni prioritet zaposlenih u kompaniji Techmann jeste da ponude kvalitetnu robu svojim kupcima i naravno, da uvijek ponude nešto novo na tržištu.

- Poenta je da se većina kupaca vrati ponovo, i srećom, uveliko uspjevamo u toj namjeri. Robu imamo na lageru i kod nas važi opcija ‘dođi i kupi bez čekanja’. Gotovo da nema zahtjeva za unutrašnje uređenje enterijera klasičnim tapetama, kojem nismo spremni udovoljiti - tvrdi Šabanović.

Najveći izbor klasičnih tapeta u regiji

Kompanija Techmann osnovana je 2014. godine u Tuzli i od tada bilježi konstantan rast poslovanja. Danas su bazirani uglavnom na prodaji klasičnih tapeta i samoljepljivih folija.

- Imamo najveći i najpovoljniji izbor klasičnih tapeta u BiH i regiji. Kupci nam dolaze iz cijele BiH, ali i iz susjednih zemalja i zemalja EU. Trenutna prodaja se zasniva većinom na maloprodajnom asortimanu - objašnjava Šabanović.

Početkom širenja pandemije koronavirusa u BiH u potpunosti su prestali rad, jer im je na prvom mjestu bilo zdravlje njihovih zaposlenika.

- U kompaniji je četvero zaposlenih i oni su naša najveća snaga. Kvalitetne radnike nije lako naći i dosta vremena smo uložili u njihovu obuku i način poslovanja koji mi preferiramo. Jer, svaki dobar radnik mora osjećati sigurnost u firmi i u svoje radno mjesto - rekla je Šabanović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.