NavMenu

Centar za poslovnu edukaciju Tuzla: U novu godinu sa novim uslugama i nižim cijenama

Izvor: eKapija Srijeda, 06.01.2010. 14:48
Komentari
Podeli

Centar za poslovnu edukaciju odlučio je svoje sadašnje i buduće klijente obradovati novim uslugama i novim – nižim cijenama.

Naime, Centar za poslovnu edukaciju u novu godinu ulazi sa novim kursevima engleskog jezika, te cijenama kurseva općeg i poslovnog engleskog jezika nižim za 50 KM.

"Smatramo da je prilagođavanje cijena mogućnostima i kupovnoj moći građana, naših sadašnjih i potencijalnih klijenata, obaveza i način da im se i u ovom teškom ekonomskom trenutku omogući investiranje u sebe – u znanje i edukaciju", ističu u Centru za poslovnu edukaciju.

Obogaćena je ponuda kurseva iz engleskog jezika te je prilagođena tržištu i različitim kategorijama klijenata:

• Intenzivni - brzi kurs engleskog jezika - za 60 časova i 3 mjeseca nastave polaznici su u prilici savladati osnove jezika potrebne za snalaženje u stranoj zemlji i naučiti kako da se snađu u svakodnevnim situacijama, od putovanja, posla do slobodnih aktivnosti.

• Engleski u hotelijerstvu - intenzivni kurs. Ovaj kurs posebno je namjenjen zaposlenima u hotelijerstvu: radnicima na recepciji, konsijeržima, sobaricama i ostalom osoblju. Primarni cilj jeste sporazumijevanje sa gostima u hotelu, kako bi se njihov boravak učinio ugodnijim, a posao hotelskih zaposlenika lakšim.

• Engleski za djecu od 7do 13 godina "Primary Colors" – djeca obogaćuju rječnik i stiču samopouzdanje za samostalno korištenje engleskog u govoru. Kroz interesantne vježbe postupno uče osnove gramatike i pisanja, a nastava je potpomognuta multimedijalnim materijalima, što kompletan program čini još zanimljivijim.

• Engleski za srednjoškolce od 14 do 18 godina „English in the mind“ – program razvijen posebno za tinejdžere, a interesantne teme kao što su odrastanje, film, sport i dr. zaokupljaju pažnju polaznika i motivišu ih na učenje. Posebna pažnja poklonjena je kulturi i običajima zemalja u kojima se govori engleski jezik.

• Pripremi kurs za polaganje FCE testa – First Certifikate in English je jedan od najpopularnijih međunarodnih certifikata za osnovna znanja engleskog jezika, koji, za razliku od drugih, vrijedi cijeli život.

• Pripremi kurs za polaganje TOEFL testa – TOEFL je najpoznatiji svjetski certifikat za poznavanje engleskog jezika. Potreban je za upis na studij u SAD-u, i mnoge međunarodne programe studija, a široko je prihvaćen i na evropskim institucijama visokog obrazovanja.

U mogućnosti su, također, ponuditi i specijalizirane kurseve engleskog jezika u oblasti medicine, prava, bankarstva, tehnologije itd.

Nisu zapostavljeni ni klijenti zainteresovani za obogaćivanje znanja u oblasti informatike. Za njih su pripremljeni nov kursevi AutoCAD-a i 3ds MAX-a:

• AutoCAD - tehničko crtanje na računaru

Izrada 2D crteža i 3D modela, vizualizacija i animacija postali su sastavni dio svakog projekta, dok komunikacija putem Interneta uveliko ubrzava proces projektovanja i poboljšava koordinaciju izmedju projektanta, investitora i tima na terenu. Potreba za CAD specijalistima vrlo je velika u većini modernih firmi koje se bave projektovanjem, proizvodnjom, planiranjem... Korištenje računara za izradu tehničke i proizvodne dokumentacije kao i gradjevinskih planova, nacrta i sl. smatra se zahtjevnijim projektantskim zadatkom koji je zbog toga povjeren malobrojnim CAD stručnjacima. Cilj ovog programa je osposobiti polaznike za samostalan rad u poslovima izrade i ažuriranja tehničke dokumentacije koja se koristi kao dio projekta, radioničkog ili izvedbenog plana u industriji, izrade planova gradnje i nacrta u gradjevinarstvu te crtanja električnih shema i blok dijagrama.

• Autodesk 3ds MAX – osnove

Ovaj kurs je namijenjen onima koji imaju osnovna znanja 2D računarske grafike i žele ta znanja da dopune i znanjem 3D grafike, a radi pripreme štampe, animacija za video produkciju, 3D vizualizacije u arhitekturi ili nekog drugog 3D modeliranja. Kurs je posebno pogodan za studente arhitekture i mašinstva. Tokom obrazovnog procesa polaznici upoznaju i usvojaju sve prednosti 3D okruženja da bi na kraju samostalno izradjivali 3D modele, animirali scene, ubacivali efekte, svjetla, kamere i izradili kompletan projekt vizualizacije u tri dimenzije. Cilj obrazovanja je sticanje novih znanja i vještina koje obavlja 3D dizajner. Polaznik će usvojiti rad sa 3D modelima, kamerama, svjetlima, materijalima i efektima koje će u završnome dijelu sklopiti u jednu cjelinu, odnosno u animaciju.

Kontinuirano – cjeloživotno učenje je danas potreba, a sticanje novih znanja i vještina imperativ. Centar za poslovnu edukaciju omogućava svojim klijentima da nova znanja i vještine steknu, investiraju u sebe i postanu konkurentni i uspješni u savremenom poslovnom svijetu.

"Dođite i uvjerite se u kvalitet naših usluga", poručuju u Centru za poslovnu edukaciju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina

Banjaluka dobija stambeno-poslovni kompleks The Simphony, evo kako će izgledati (FOTO)

Rezidencijalno-poslovna zgrada pod nazivom Simfonija (The Simphony) biće izgrađena u Ulici olimpijskih pobjednika u blizini Gradskog stadiona i zgrade Rаdio-televizije Republike Srpske u Banjaluci. Investitor je ovo zemljište dobio kao zamjenu za parcelu starog kina "Kozara". Pripremni radovi na izgradnji velelepne zgrade počeli su prije nekoliko dana. Investitor (ista kompanija koja je stajala iza projekta Cinema tower) je objavio

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.