NavMenu

Audi Top Service - takmičenje Audi servisera u Bosni i Hercegovini: Mostarski Jelić Auto najbolji Audi servis u 2009.

Izvor: eKapija Srijeda, 06.01.2010. 15:42
Komentari
Podeli

Takmičenje pod nazivom Audi Top Service Award je projekat pod nadzorom Audi AG, a koji u Bosni i Hercegovini realizuje ASA AUTO. Cilj projekat je da uspostavi kriterije, analizira, identificira i proglasi najbolji Audi servis u Bosni i Hercegovini sa aspekta poslovanja u tekućoj godini i da ujedno koriguje prepoznate propuste kod ovlaštenih Audi servisa.

Najbolji Audi servis u 2009. godini je servis Jelić Auto iz Mostara. Na takmičenju koje je trajalo čitavu godinu dana i gdje su se bodovale skoro sve performanse jednog servisa, ovaj servis je osvojio prvo mjesto ispred drugoplasiranog Audi servisa Interauta iz Tuzle i trećeplasiranog Audi servisa ASA PVA iz Sarajeva.

Projekat Audi Top Servis Award podrazumjeva organiziranje poslovno-orijentisanog takmičenja specifičnog za cjelokupno tržište uzimajući u obzir sve aspekte poslovanja koje jedan servis treba da osigura i to: povećanje zadovoljstva i lojalnosti kupaca, profitabilnost servisa kao i jačanje pozicije servisa na tržištu. Fokus takmičenja je i ove godine stavljen na rukovodstvo servisa i segmente kojima oni upravljaju u toku poslovnih procesa.

Prateći vodilju marke "Napredak kroz tehniku" svi Audi servisi na bosanskohercegovačkom tržištu imaju veliku odgovornost da servisiraju vozila koja nose markicu prestižnog Superbrands-a. Iz tog razloga su prepoznatljivi po imidžu i kvalitetu i daleko su ispred konkurencije iz premium segmenta za što je odgovoran i menadžment servisa.

Ovim projektom su bodovani slijedeći segmenti: zadovoljstvo kupaca i smanjenje ponovnih opravki, upravljanje ljudskim resursima te poboljšanje performansi koje osiguravaju profitabilnost servisa.

Po drugi put zaredom se organizira Audi Top Service Award u ovlaštenoj mreži servisa ASA AUTO-a i nagrade koje je osigurao proizvođača će ovaj put biti podjeljene između manadžmenta i uposlenika pobjedničkih servisa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.