NavMenu

Procom nudi besplatna Cisco rješenja za rad na daljinu

Izvor: eKapija+ Petak, 10.04.2020. 09:58
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
U vrijeme kada većina svoje poslove obavlja od kuće, ključno je omogućiti korisnicima sigurnu daljinsku konekciju na aplikacije u firmi, kvalitetnu kolaboracijsku platformu za učenje, sastanke, seminare, te efikasnu zaštitu računarske opreme od raznih opasnosti koje vrebaju na internetu.

Procom, kao firma sa dugogodišnjim iskustvom u implementaciji Cisco solucija, za vrijeme pandemije preko svog vendora, kompanije Cisco, omogućava svima besplatno korištenje aplikacija kao što su Webex (Cloud sistem za web konferencije, učenje, sastanke …), Cisco Duo (program za zaštitu aplikacija i korisničkih naloga na internetu), Cisco ASAv (program za kreiranje virtualni sigurnosnih sistema za zaštitu računarskih mreža), Cisco AMP i Umbrella (Cloud aplikacije za zaštitu računara i servera od svih napada na internetu) i Cisco Anyconnect (aplikacija za sigurno spajanje udaljenih korisnika na korporativnu mrežu i programe).

- Cisco Webex je idealna aplikacija ukoliko Vaš posao zahtijeva rad i sastanke na daljinu, ne dozvolite da ugrozite zdravlje Vas i Vama bliskih ljudi direktnim kontaktom. Također, škole i visokoškolske ustanove se suočavaju sa neviđenom potrebom za online nastavom - navode u Procomu.

Video konferencija, video chat ili web konferencija je oblik telekomunikacije u kojem se sudionici pridružuju sastancima pomoću uređaja sa ugrađenim kamerama. Video konferencija na Webexu je interaktivni način susreta licem u lice putem IP mreže, prenosi direktno.ba.

Webex nudi produktivniju Internet saradnju dodatnim stavkama kao što su dijeljenje ekrana, snimanje sastanaka i integracije sa unicifiranim komunikacijskim rješenjima za VoIP, razmjenu poruka, prisustvo, i još mnoštvo toga.

Iz ove kompanije pozivaju zainteresovane da ih kontaktiraju kako bi im pomogli da počnu koristiti ono što im treba. Više informacija može se pronaći na www.procom.ba, a za dodatna pitanja dostupan je email: info@procom.ba ili broj telefona 035 363 990.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.