Izvor: eKapija | Utorak, 07.04.2020.| 11:04
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Pronađite partnera i pokrenite saradnju - Privrednici iz cijele Evrope pozvani na zajednička rješenja za saniranje posljedica koronavirusa

(Foto: Viewvie/shutterstock.com)
U okviru inicijative Evropske mreže preduzetništa koja pomaže u borbi protiv posljedica koronavirusa uspostavljena je platforma pod nazivom "Care & Industry together against Corona" a pozivaju se privrednici da se priključe ovoj platformi.

Kako navodi Preduzetnički portal, objavom profila na platformi moguće je pronaći ciljane kontakte u zdravstvenoj industriji, akademskim krugovima te vladama pojedinih zemalja.

Kako bi svi objavljeni profili bili maksimalno pouzdani i kako bi se spriječile moguće zloupotrebe, profili će prije objave proći kontrolu regionalnih partnera EEN mreže.

Glavni ciljevi platforme su: prikupljanje i predstavljanje profila ponude i tražnje, podsticanje interakcije između zdravstvene zaštite, privrede, vlade, akademskih zajednica i ostalih, maksimalna pouzdanost ponuda.

Pozvane su kompanije iz različitih djelatnosti, a potrebno je izraditi što jasniji i korisniji profil firme koji bi trebalo da opiše ko ste, šta možete ponuditi određenim partnerima i u kom području.

Kompanije mogu da izaberu jednu od ponuđenih tema/područja za koja traže ili nude određena rješenja, pronađu partnera i pokrenu saradnju.

Osim toga, putem platforme moguće je pronaći organizacije koje pružaju usluge na tržištu, a konsultanti Evropske mreže Republike Srpske stoje na raspolaganju za pomoć u odabiru najprikladnijih partnera.

Link za registraciju možete pronaći OVDJE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.