NavMenu

Savremene mašine za mljekarstvo stižu u region - Bosnia Partnership Investment postala zastupnik turske kompanije Kromel

Izvor: eKapija Četvrtak, 02.04.2020. 09:31
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Alexander Tolstykh/shutterstock.com)Ilustracija
Na tržištu Bosne i Hercegovine odnedavno posluje grupacija Kromel, koja se bavi proizvodnjom mašina za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda. Iz firme BPI – Bosnia Partnership Investment, koja je zastupnik za balkansko tržište grupacije Kromel najavljuju da će raditi na projektima instaliranja novih fabrika za proizvodnju sira, jer su svjesni kapaciteta proizvodnje kvalitetnog mlijeka na našem tržištu, prenosi portal Poljoprivreda.ba.

Grupacija Kromel je lider na tržištu Turske u proizvodnji mašina za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda. Vieš od 25 godina svoj asortiman izvozi u četrdeset tri države svijeta.

Po principu "ključ u ruke" pruža uslugu cjelokupnog procesa - planiranja, projektovanja, instalacije, primjene i proizvodnje objekata za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda.

Bogata i kvalitetna lepeza proizvoda uključuje i rezervoare za hlađenje mlijeka, tankere i mjerne sisteme za transport mlijeka, kao i sisteme skladištenja mlijeka.


Osim toga, tu su i proizvodne linije za proizvodnju sireva kačkavalja, pletenice, topljenog sira, goude i edamera, mozarelle, bijelog sira, lor sira, zatim linije za proizvodnju maslaca, ajrana, jogurta, kefira, smetane, quark labne, kremastog sira, čvrstog jogurta, UF sira i PAS sisteme.

Kromel proizvodi i linije za proizvodnju majoneze, kečapa, senfa, pekmeza, slatka sa sastojcima mlijeka, voćnog jogurta, meda, džema i marmelade. Svi proizvodi Kromel grupacije posjeduju standarde ISO 9001, ISO 10002, ISO 14001, OHSAS 18001, TSE, CE, TUV i GSI EN 287-1 i EN 1418.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.