Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 30.03.2020.| 13:03
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Korona i biznis, tema u žiži na eKapiji - Neka se čuje glas privrednika

(Foto: Pixabay.com/geralt)
Dragi korisnici i prijatelji,

Svakodnevno smo svjedoci sve većeg i težeg uticaja koji pandemija virusa Covid-19 ostavlja na privredu kako u našoj zemlji, tako i u zemljama regiona i svijeta.

Svijet je danas sistem povezanih sudova. Već je svima jasno, nedodirljivih nema, niti će ih biti. Ekonomski oporavak, ali i vraćanje "u normalu" čitavog društva - našeg, evropskog, svjetskog - biće moguće samo ako udružimo sve snage kojima raspolažemo i ako budemo dovoljno mudri i fleksibilni u uspostavljanju budućeg procesa poslovanja. Biće potrebno i malo sreće, ali ona, kažu, prati hrabre i mudre, a kako u eKapiji vjerujemo - i obavještene.

Kako bismo dali svoj doprinos održavanju, jačanju i unapređenju postojećih, kao i stvaranju budućih poslovnih veza, portal eKapija svoje resurse stavlja na raspolaganje upravo vama, našim privrednicima.

Želimo da ostanemo vaš pouzdan izvor informacija, ali i da vam pomognemo da što efikasnije upravljate poslovanjem tokom vanrednog stanja.

Pozivamo vas da nam pišete o aktuelnim izazovima, a mi ćemo se truditi da se vaš glas čuje. Pišite i ako tražite nove poslovne partnere i prilike, ili nudite nove proizvode, usluge...

Predlažemo vam, takođe, da na portalu ba.ekapija.com pratite našu novu Temu u žiži "Korona i biznis", gdje svakodnevno objedinjujemo veliki broj značajnih i, vjerujemo, privrednicima korisnih informacija i savjeta kako poslovati tokom pandemije, šta preporučuju struka i nauka, kao i kakva su iskustva drugih država i njihovih kompanija.

Vama na usluzi, navijamo za vas!

Regionalni poslovni portal eKapija
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.