NavMenu

Hotel u Švajcarskoj nudi specijalni paket Covid-19

Izvor: InHoreca Subota, 28.03.2020. 09:36
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: alice-photo/shutterstock.com)Ilustracija
Hotelska usluga bez drugih gostiju, ali sa posjetama doktora i testiranjem na korona virus u sobi - to su aduti kompleksa Le Bijou u Švajcarskoj koji poziva goste da vrijeme pandemije koronavirusa provedu baš u njihovim apartmanima.

Specijalni Covid-19 paket koji uključuje boravak u luksuznim apartmanima košta i do 77.500 USD za 14 dana. Paket uključuje posjete doktora, testiranje na koronavirus u sobi i cjelodnevnu njegu medicinskog osoblja.

Ovaj hotel je i ranije naglašavao da je njihova prednost što gosti ne moraju imati kontakt sa drugima. Sada se ova mogućnost pokazala važnijom nego ikada.

Hotel ima 42 jedinice koje imaju kuhinju, kamin, đakuzi, teretanu, saunu. U hotelu nema osoblja, osim spremačica. Gostima je i u redovnom stanju na raspolaganju konsijerž koji im pomaže da nabave hranu, naruče obroke, masažu, taksi i ostalo, napominje suvlasnik hotela Alexander Hubner.

- I ranije smo se potrudili da čitav proces bude automatizovan i da ne morate da vidite druge ljude. Ovo je bio logičan korak. Specijalni paket se može opisati kao luksuzni tematski Covid-19 paket sa opcijama poput dostave hrane i posjetama doktora - kaže Hubner.

Dvonedjeljni boravak košta od 6.000 do 77.500 USD u zavisnosti od usluga koje gost izabere.

Inače, u Švajcarskoj su hoteli označeni kao neophodan biznis zbog čega mogu da ostanu otvoreni. Slične pakete, kako javljaju lokalni mediji, nude hoteli na Tajlandu i Australiji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Finansije, IT, Telekomunikacije

Neuspjeh velike njemačke investicije u BiH - Emka Bosnia u brojnim problemima

Kompanija Emka Bosnia najveća je firma u Goraždu i jedna od najvažnijih njemačkih investicija u Bosni i Hercegovini. No, dok investicije iz Njemačke u BiH uglavnom nižu uspjehe i predstavljaju primjer dobrog odnosa prema radnicima, ova kompanija u posljednje vrijeme ide malo drugačijim putem. Naime, firma je prošle godine poslovala s gubitkom od preko 9 mil KM, piše BiznisInfo.ba. Firma je imala ukupne prihode od oko 80 mil KM, što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.