Izvor: Nezavisne novine | Četvrtak, 26.03.2020.| 08:41
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Predstavljanje iPhone 12 biće odloženo za novembar 2020.

(Foto: Pres Panayotov/shutterstock)
Nove informacije su se pojavile u vezi sa najnovijim Apple-ovim proizvodom. Izgleda da će iPhone 12 sa pojavljivanjem na tržištu kasniti najmanje dva mjeseca, u odnosu na standardan raspored predstavljanja Apple telefona koga se u Kupertinu drže već godinama, pošto su se telefoni pojavljivali u septembru.

Youtuber Jon Prosser, objavio je na Twitter-u da je dobio dojavu o odlaganjima proizvodnje novog iPhone-a i da će zbog novonastale svjetske pandemije koronavirusa, umjesto u septembru ili oktobru, novi Apple-ov uređaj biti lansiran u novembru. To će zasigurno rastužiti mnoge iPhone obožavatelje, ali opet, neće morati dugo da čekaju.

On je objasnio da iako je iPhone 12 zakucan za masovnu produkciju u maju, to i dalje neće biti dovoljno vremena da sve postigne za lansiranje u septembru.

Do toga dolazi jer Apple ne šalje direktore iz Amerike u Kinu da odobre završni dizajn pošto su na snazi zabrane letova, a to opet znači da faza u kojoj je prototip već trebalo da bude gotov, još nije završena, što pravi dodatna kašnjenja.

Firme:
Apple Cupertino, USA
Tagovi:
iphone 12
novi ajfon
ajfon 12
Podijelite:
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.