Izvor: eKapija | Četvrtak, 26.03.2020.| 08:36
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Novi termin Poslovnog foruma menadžera Bijeljina od 8. do 10. septembra

(Foto: proeduca.net)
Organizacioni tim Poslovnog foruma menadžera 2020. donio je odluku da se Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020 održi u periodu od 8. do 10. septembra 2020. godine u Etno selu Stanišići.

Centar za edukaciju Pro Educa i Grad Bijeljina, kao organizatori, pomjeraju termin održavanja Foruma zbog situacije u vezi sa virusom korona, imajući u vidu bezbjednost svih potencijalnih učesnika.

Forum će se održati pod nazivom "Liderstvo u doba krize – ReThink & ReStart", a svi planirani predavači će svoja izlaganja i prezentacije prilagoditi aktuelnoj situaciji i krizi koju je izazvala pandemija virusa korona.

- Motivacija i angažovanost zaposlenih nakon krize izazvane pandemijom, koja će uticati na rad svih organizacija u javnom i privatnom sektoru, biće još veći izazov za sve one koji rukovode kompanijama. Kriza je pokazala da lideri moraju još mnogo da uče, a očigledno je da će kriza postati permanentno stanje u narednih nekoliko mjeseci ili godina. Stoga ćemo uraditi i nova istraživanja koja će se odnositi na izazove koje je kriza stvorila organizacijama i liderima, a koja ćemo predstaviti na forumu. Apelujemo i na druge organizatore foruma i konferencija da prilagode svoje programe i teme, jer će biti veoma važno da svi zajedno radimo na prevazilaženju posljedica koje će stvoriti kriza - poručuju organizatori.

U skladu sa predloženim mjerama Vlade Republike Srpske, koje se preduzimaju u cilju prevencije širenja virusa korona, organizatori Poslovnog foruma menadžera 2020. Bijeljina, još su ranije odlučili da pomjere planirani martovski datum održavanja Foruma.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.