NavMenu

Robot uprkos pandemiji otvorio novu trgovinu u Matuzićima, zaposleno 80 ljudi

Izvor: biznisinfo.ba Srijeda, 25.03.2020. 09:32
Komentari
Podeli
Dok veliki broj radnika u Bosni i Hercegovini ostaje bez posla a mnoge firme bore se za opstanak, kompanija Robot uposlila je još 80 radnika. Robot je u petak u mjestu Matuzići Doboj-Jug otvorio novu trgovinu na 6.000 kvadratnih metara, te zaposlio 80 ljudi.

– Iako smo planirali odgoditi otvorenje našeg novog prodajnog centra zbog trenutnih dešavanja u zemlji i regiji, odlučili smo suprotno. Odustali smo od mnogobrojnih aktivnosti koje su prvobitno planirane, onemogućili bilo kakva masovna okupljanja, te organizovali put do sigurne kupovine – kazali su iz Robota.

Smatraju da je u ovom momentu najpotrebnije građanima obezbijediti dovoljne količine osnovnih životnih proizvoda, koje su ovih dana u deficitu, te im na taj način olakšati i dati mogućnost kupovine.

Pri tome zaposleno je 80 radnika, što je u ovim momentima za Doboj-Jug ohrabrujuća situacija.

Kako je trgovina obezbijeđena dovoljnim količinama svih roba, na ovaj način su, kako kažu, djelomično umirili građane i obezbijedili njihove potrebe, a sve u cilju smanjenja panične situacije u zemlji.

– Uložili smo sve svoje resurse u rješavanju trenutnih prepreka, te se nadamo da ćemo zajedno prevazići novonastalu situaciju. Napominjemo da se roba i dalje isporučuje prema redovnim isporukama, deficitarna roba dolazi sporije u ograničenim količinama zbog dužeg zadržavanja na graničnim prelazima, što je ujedno i jedini razlog kašnjenja takvih vrsta proizvoda u svim trgovinama, ali razloga za paniku nema – kažu iz Robota.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.