NavMenu

Fabrika Number1 iz Travnika počela proizvodnju pamučnih zaštitnih maski za lice

Izvor: eKapija Petak, 20.03.2020. 11:04
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: gnohz/shutterstock.com)Ilustracija
Number1 (No1) je prvi domaći sportski brend nastao u saradnji dizajna i visoke tehnologije obrade vrhunskih materijala. Krenuli su s izradom sportske odjeće kakva se na prostoru Bosne i Hercegovine nigdje drugo nije mogla kupiti, prenosi portal Bug.ba.

A danas, u vrijeme koronavirusa kada vlada velika potražnja za maskama, ovaj brend iz BiH je još jednom pokazao zašto im mnogi vjeruju.

- Naime, zbog nestašice maski za lice, kolektiv kompanije No1 je svoje resurse usmjerio ka proizvodnji istih. Ovim putem apelujemo na građane da se pridržavaju uputa povodom pandemije virusa - istakli su.

Dvoslojne i troslojne pamučne maske možete nabaviti u showroom-u Number One u Travniku ili naručiti putem društvenih mreža kompanije No1, prenio je Bug.ba.

Firme:
Number1
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.