Izvor: eKapija | Četvrtak, 19.03.2020.| 10:38
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Ovo su besplatni onlajn kursevi, tutorijali i blogovi za učenje digitalnih poslova

(Foto: sebra/shutterstock)
U trenucima socijalne izolacije u kojima se trenutno veliki broj ljudi nalazi, mnogi od nas imaju višak slobodnog vremena i u potrazi su za najboljim načinima da ga ispune.

Neki od nas po prvi put uče da prave kolače, drugi treniraju prateći YouTube kanale, treći su napokon krenuli da čitaju knjige za koje već godinama govore da će ih pročitati, a prisutni su i oni koji su se ohrabrili da započnu sa učenjem novih stvari, prenosi dobojski.info.

Ukoliko spadate u ovu četvrtu grupu i željeli biste da usvojite nove digitalne vještine koje će vas načiniti kompetentnijim na tržištu rada i osigurati vam bolju profesionalnu karijeru – na pravome ste mjestu.

Ekipa sa Moja Digitalna Akademija napravila je listu besplatnih online kurseva, YouTube tutorijala i blogova uz pomoć kojih možete da naučite digitalni marketing, grafički dizajn, web dizajn, marketing na društvenim mrežama i SEO optimizaciju za pretraživače. I sve ovo možete da naučite potpuno besplatno. Jedini preduslov je da poznajete engleski jezik.

Svi navedeni poslovi mogu se obavljati od kuće jer su vam za rad potrebni samo laptop i pristup internet konekciji.

Digitalni marketing


Grafički dizajn

WordPress web dizajn


SEO optimizacija za pretraživače
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.