NavMenu

Alumil raspisao arhitektonski konkurs redefinisanja zapadne obale Soluna - Nagradni fond 60.000 EUR

Izvor: eKapija Srijeda, 18.03.2020. 08:29
Komentari
Podeli
(Foto: mighty chiwawa/shutterstock.com)
Kompanija Alumil je raspisala Međunarodni arhitektonski konkurs za idejno rješenje redefinisanja zapadne obale Soluna.

"ArXellence 2" je otvoren, besplatan, jednostepeni međunarodni konkurs za idejno rješenje koji ima za cilj istaknuti inovativni dizajn kao idealan alat za uspjeh nove Centralne poslovne četvrti (The CBD) Soluna, navodi se na sajtu Istraživačkog cetra za prostor iz Banjaluke.

Sponzor i organizator konkursa je Alumil, međunarodna kompanija sa sjedištem u Grčkoj, specijalizovana za razvoj naprednih arhitektonskih aluminijumskih sistema, a podržan je od strane Međunarodne unije arhitekata (UIA). Provodiće će se prema UNESCO‐vim standardnim pravilima za međunarodne konkurse u arhitekturi i urbanističkom planiranju i preporukama UIA za najbolju praksu.

Konkus je otvoren od 9. marta do 25. maja 2020. Nagrade će iznositi 60.000 EUR, a šest dobitnika, zajedno sa četiri specijalna priznanja, biće proglašeni 25. novembra 2020. Ceremonija dodjele nagrada biće praćena sa 20‐dnevnom izložbom u Gradskoj kući Soluna i sličnom izložbom u Music Hall Solun.

Da biste dobili zvanični UIA kratki opis konkursa i registrirovali se, posjetite veb stranicu http://www.alumil.com/arxellence.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.