Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 16.03.2020.| 09:32
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Pogledajte kako napreduje gradnja novog Bingo centra u Sarajevu (VIDEO)

Budući izgled Binog centra
Najveći tržni centar kompanije Bingo u Sarajevu poprima svoj konačni oblik. Objekat se nalazi iza zgrade RTV doma, a izgradnja dobro napreduje, prenosi biznisinfo.

Prema ranijim najavama, kompleks će biti završen već u narednim mjesecima. Youtube kanal 4life objavio je 14. marta novi video na kojem se vidi trenutno stanje objekta čije se otvaranje očekuje s nestrpljenjem.

- Radi se o poslovnom objektu čija je namjena trgovina, kultura i zabava. Objekat se sastoji od podruma i prizemlja. U podrumu se nalazi podzemno parkiralište površine 13.700 m2 sa 370 parking mjesta, što sa podzemnom garažom čini ukupno 664 parking mjesta. U prizemlju će biti hipermarket površine 10.700 m2, restoran sa galerijom i vanjskom terasom 1.200 m2, te ostali poslovni prostori, kulturni i zabavni sadržaj na površini od oko 6.000 m2. Duž cijelog centra će biti šetalište površine 1.440 m2. Ovaj kompleks je planiran da bude mjesto okupljanja, šopinga i zabave za veliki broj Sarajlija - navodi se ispod objavljenog videa.

Fotogaleriju gdje se vidi budući izgled objekta pogledajte OVDJE.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.