NavMenu

Otkazuju se rezervacije u trebinjskim hotelima

Izvor: eKapija Petak, 13.03.2020. 12:14
Komentari
Podeli
Trebinje (Foto: Aleksandar Parezanović)Trebinje
Trebinjski hoteli su poluprazni, a aranžmani za naredni period su skoro svi otkazani, prenosi trebinjelive.info.

- Informacija sada za mjesece mart i april je takva da se masovno otkazuju aranžmani koji su bili planirani za grad Trebinje, dosta inostranih agencija otkazuje aranžmane, dosta ekskurzija je otkazano, manifestacija koje su trebale da dovedu veći broj ljudi u Trebinje - rekao je za ATV Marko Radić, direktor Turističke organizacije Trebinje.

U pojedinim trebinjskim hotelima do sada je otkazano i više od 5.000 noćenja za mart i april. Turistički biser, Grad sunca u četvrtak, 12. marta, bio je potpuno prazan i ovdje su skoro sve grupne posjete otkazane.

- Što se tiče grupnih posjeta dominantno otkazi i pomjeranja rezervacija stižu po pitanju đačkih ekskurzija iz Republike Srpske i Srbije - istakao je Bojan Vučurević, menadžer smještajnih kapaciteta Grada sunca.

Već sada su turistički radnici sigurni da im ne ginu ekonomski gubici, ipak ističu važnije je zdravlje ljudi. Zato trebinjski epidemiolozi pažljivo prate situaciju.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

17.04.2024.  |  Vijesti

19.04.2024.  |  Agro, Finansije

Berza za selidbu pčela od sada i u Beču

19.04.2024.  |  Agro, Finansije

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.