NavMenu

Fiat Chrysler Automobili pred zatvaranjem svih pogona u Italiji

Izvor: Tanjug Četvrtak, 12.03.2020. 07:36
Komentari
Podeli
(Foto: I.Bezarević / eKapija)
Fiat Chrysler Automobili, jedan od najvećih proizvodnih sistema i koji svoje radne jedinice ima širom Italije, pred zatvaranjem je svih pogona, prenosi portal SeeBiz.

Kako bi podržala mjere koje su u Italiji preduzete zbog epidemije virusom COVID-19, kompanija će, prema potrebi, privremeno sprovesti zatvaranje svojih fabrika u Italiji.

U ovom trenutku poduzeli su sve aktivnosti smanjenja rizika od širenja zaraze među zaposlenima, sanitarnu zaštitu svih radnih i prostora za odmor, kao i kabina za presvlačenje, posebno kupatila.

Kako bi se omogućio veći razmak među zaposlenima, značajno su se smanjile proizvodne norme.


Nove mjere dodatno pojačavaju zdravstvene i bezbjednosne inicijative i to kao neposredan odgovor na jačanje epidemije koronavirusa u Italiji.

Fiat je još tokom februara za sve zaposlene za koje je to bilo moguće, obezbijedio program rada od kuće, ali budući da se još nije došlo do tačke smanjenja broja zaraženih, izvesno je, kako se ističe, potpuno zatvaranje svih pogona.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.