NavMenu

Otkazan salon automobila Palexpo u Ženevi

Izvor: Tanjug Subota, 29.02.2020. 08:38
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Jelena Đelić)Ilustracija
Organizatori ženevskog salona automobila Palexpo obavjestili su automobilske kompanije da je ova sajamska manifestacija otkazana zbog zabrinutosti u vezi sa epidemijom virusa korona, rekla su za Reuters tri izvora upoznata zbivanjem.

Portparol sajamske izložbe Palexpo odbio je komentar, dodaje britanska agencija.

Švajcarska vlada je u petaj, 28. februara, zabranila velike skupove na kojima učestvuje više od 1.000 ljudi kao prevetivnu mjeru protiv epidemije.

Sajam automobila trebalo je da počne sledeće nedelje, a pojedini visoki rukovodioci autokompanija već su počeli da otkazuju dolazak.


Ograničenja putovanja i strah od širenja virusa korona već su uzrokovali odlaganja ili otkazivanja i drugih međunarodnih manifestacija, uključujući kongres Mobile World u Barseloni, sajam Light + Building u Frankfurtu i automobilski sajam u Pekingu, napominje Reuters.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.