Izvor: eKapija | Četvrtak, 27.02.2020.| 12:35
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Tešanj raspisao poziv za izradu vizuelnog identiteta strategije razvoja do 2027.

Tešanj
Za potrebe promocije strategije razvoja u periodu od 2018. do 2027. godine, Općina Tešanj raspisala je javni poziv za izradu idejnog rješenja vizuelnog identiteta.

- Raspisuje se javni poziv za izradu idejnog rješenja vizuelnog identiteta promotivnog materijala (logotip, plakat, zahvalnica) u štampanoj i elektronskoj formi, koji će se koristti u svrhu promocije Strategije razvoja općine Tešanj 2018-2027. godina. Prijedlog idejnog rješenja promotivnog materijala treba pratiti usvojenu viziju "Tešanj, sredina ekološke svijesti, inovativne poduzetnosti i društvene etike" te mora imati dovoljno prostora za štampanje teksta, kao i mjesto za oznaku grba općine Tešanj, a sve u skladu sa usvojenom Grafičkom knjigom standarda Općine Tešanj - stoji u objavljenom pozivu.

Pravo učestvovanja imaju svi zainteresirani subjekti, a Općina Tešanj zadržava pravo da u saradnji sa autorom izvrši određene intervencije i dorade

Komisija koju imenuje Općinski načelnik će izabrati najbolji rad i nagraditi sa iznosom od 500 KM, a isplatom nagrada Općina Tešanj stiče pravo daljnjeg korištenja najboljeg rada.

Radove dostaviti preporučenom poštom ili lično na pisarnici Općine Tešanj, na adresu: Općina Tešanj, Trg Alije Izetbegovića 1, sa naznakom "Idejno rješenje vizuelnog identiteta za promociju Staregije razvoja općine Tešanj 2018-2027.",

Rok za dostavljanje radova je 16. mart 2020. do 16 sati. Radovi koji stignu nakon navedenog roka neće se uzimati u razmatranje.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.