Izvor: Glas Srpske | Srijeda, 26.02.2020.| 15:33
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Opština Bratunac se zadužuje 3,2 mil KM - U planu kupovina zemljišta za slobodnu bescarinsku zonu

(Foto: JasaStyle/shutterstock)
Odbornici Skupštine opštine Bratunac usvojili su odluku o kreditnom zaduženju opštine u iznosu 3,2 mil KM. Načelnik opštine Nedeljko Mlađenović rekao je da je kredit planiran za finansiranje izgradnje i opremanje zgrade opštine, te za kupovinu zemljišta za slobodnu bescarinsku zonu kod graničnog prelaza i novoizgrađenog mosta Bratoljub na Drini kod Bratunca.

Poništena je ranija odluka o izboru i imenovanju člana Opštinske izborne komisije (OIK) i usvojena odluka o imenovanju Mijata Ćirkovića za člana OIK Bratunac.

Odbornici su usvojili i odluke o kupovini zemljišta za regulaciju korita bratunačkih rijeka, kao i odluku o administrativnim taksama.

Lokalna Skupština razriješila je Marinu Jovanović sa mjesta vršioca dužnosti direktora preduzeća Malina-Bratunac, a za direktora ovog preduzeća imenovala je Radenka Radovića, diplomiranog inženjera poljoprivrede.

Usvojen je predloženi Program sanacije i održavanja lokalnih puteva na području opštine Bratunac, zatim Program zajedničke komunalne potrošnje i Program uređenja gradskog građevinskog zemljišta.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.