NavMenu

Kompenzovano 31,7 mil KM potraživanja na Banjalučkoj berzi

Izvor: Indikator Srijeda, 19.02.2020. 09:07
Komentari
Podeli
(Foto: Tony Stock/shutterstock.com)
U prvoj multilateralnoj kompenzaciji u ovoj godini, realizovanoj na Banjalučkoj berzi 18. februara "prebijeno" je 31,7 mil KM obaveza i potraživanja, pokazuju preliminarni podaci.

Obaveze i potraživanja kompenzovalo je 580 učesnika.

Obaveze i potraživanja pored velikog broja privatnih preduzeća "prebio" je značajan broj javnih ustanova i kompanija poput domova zdravlja, bolnica, toplinskih i vodovodnih preduzeća, ali i pojedine opštine, institucije poput područnih komora Privredne komore RS, itd.

Kao i u nekoliko prethodnih komprnzacija, učestvovalo je i petnaestak kompanija iz Federacije BiH, najviše iz Hercegovine.

Učesnici će 19. februara 2020. godine na registrovane adrese elektronske pošte dobiti preliminarne izvještaje o kompenzaciji. Učesnici će preliminarne izvještaaje moći ispravljati do 21. februara 2020. do 15 časova.

Nakon perioda za ispravke učesnici će dobiti konačne izvještaje o multilateralnoj kompenzaciji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.