Izvor: eKapija | Petak, 14.02.2020.| 08:43
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Besplatna radionica "Kako doći do poslovne ideje" 3. i 4. marta u Banjaluci

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Matej Kastelic/shutterstock.com)
Banjalučka Gradska razvojna agencija (CIDEA) poziva zainteresovane kandidate za pohađanje besplatne radionice "Kako doći do poslovne ideje."

Radionica je namijenjena svima koji žele da pokrenu posao, ali nisu sigurni koju bi poslovnu ideju realizovali. Potencijalnim preduzetnicima pomaže da prepoznaju različite poslovne ideje, analiziraju ih i izaberu onu koja najviše obećava.

Na radionici će se koristiti pristup aktivnog učenja na osnovu izloženog problema, gdje se ispituju individualni potencijal, želje i potrebe polaznika uz pomoć praktičnih primjera i grafičkih ilustracija.

Nakon ove obuke, polaznici će moći da procijene svoj potencijal da postanu uspješni preduzetnici, jasno da objasne svaku poslovnu ideju koju razmatraju, zatim da utvrde potencijalne izvore poslovnih ideja i sačine listu ideja, kao i da izaberu najbolju ideju za svoj posao.

Obuka se sastoji od četiri modula:

1. Da li ste spremni da postanete preduzetnik?
2. Šta čini poslovnu ideju?
3. Kako napraviti listu poslovnih ideja?
4. Koja poslovna ideja je najbolja?

Radionica će se održavati u prostorijama Gradske razvojne agencije i trajaće dva dana, 3. i 4. mart, od 9 do 15 h.

Prijave i kontakt

Svi aplikanti obavezni su dostaviti popunjen prijavni obrazac na mejl adresu ivan.babic@cidea.org. ili da lično dostave u prostorije Gradske razvojne agencije Banjaluka u Ulici Josifa Pančića broj 8.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.