NavMenu

Kompanija Čip Sistemi promovisala nove interfonske sisteme u Banjaluci, Mostaru i Sarajevu

Izvor: eKapija+ Utorak, 11.02.2020. 15:00
Komentari
Podeli
Početkom februara kompanija Čip Sistemi održala je u Banjaluci, Mostaru i Sarajevu promociju i prezentaciju novih interfonskih sistema ACI Farfisa. Poznata po elektroinstalaterskim radovima na slaboj i jakoj struji, ova kompanija je postala i jedan od lidera u instalaciji i distribuciji interfonskih sistema italijanskog brenda ACI Farfisa, a kojeg zastupaju još od 1997.

- ACI Farfisa interfoni jedni su od najkvalitetnijih na tržištu, cjenovno su veoma prihvatljivi, izrađeni u veoma modernom dizajnu, te su najkonkurentniji uređaji kada su u pitanju interfonski i videointerfonski sistemi u Evropi, ali i u BiH. S tim u vezi organizirali smo prezentacije kako bi našim krajnjim korisnicima, ali i samim instalerima predstavili naša najnovija dostignuća - istakao je Luca Uruzio, prodajni predstavnik ACI Farfise za jugoistočnu Evropu, prezentujući nove sisteme.

Duo sistem nova je poslovna filozofija digitalnog sistema brenda ACI Farfisa, čije su karakteristike praktična i brza instalacija interfona i videointerfona, koja instalaterima i krajnjim korisnicima umanjuje vrijeme za instalaciju, odnosno smanjuje dodatne troškove. Novu tehnologiju koja pojednostavljuje interfosnke sisteme karakteriše i instalacija sa dvije nepolarizirane žice koje su dovoljne za jednostavno postavljanje čak i složenih instalacija.

- Ponosni smo što više od 20 godina imamo odgovornog partnera. ACI Farfisa nas i naše kupce zaista prati kroz cijeli proces od instalacije do servisa, ali i kada je riječ o potražnji za velikim, kompleksnijim sistemima. Upravo iz tog razloga početak godine posvetili smo našim kupcima, s ciljem prezentacije svih funkcija, novog i pojednostavljenog sistema, koji nosi poboljšanu kvalitetu, koristeći elegantnu i inovativnu estetiku različitih modela vanjskih i unutrašnjih jedinica - rekla je Lejla Tufo, izvršna direktorica kompanije Čip Sistemi.

Kao prvi korak za bolju saradnju sa kupcima i instalaterima iz Čip Sistema izdvajaju treninge i obuke instalacije sistema, te podršku u projektovanju istih, dok im je najveći cilj dobiti lojalne partnere u većim gradovima kako bi došli do što većeg broja investitora i novih kupaca. S tim u vezi kompanija je uspostavila i zvaničnu saradnju sa trgovinom elektro opreme Elektro Vukojević iz Banjaluke koja svojim uslugama i asortimanom pokriva sve sisteme ACI Farfise.

- Naš cilj je da u narednom periodu prezentujemo, obučimo instalatere, a zatim i proširimo ACI Farfisa interfonske sisteme u ostale gradove širom Bosne i Hercegovine - zaključila je Tufo.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.