Izvor: instore.ba | Subota, 08.02.2020.| 08:20
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Šesti FMCG Summit 5. marta u Sarajevu

(Foto: Adisa/shutterstock.com)
Šesta po redu konferencija o robi široke potrošnje u BiH, održaće se 5. marta 2020. godine, u Kongresnom Centru Hotela Hills u Sarajevu.

Najveći fokus biće na trgovcima i ključnim promjenama koje će znatno uticati na njihov razvoj. Prethodnih godina govorilo se najviše o promjenama koje su se događale na menadžerskoj razini, no vrijeme koje je pred nama trgovci će koristiti za prilagođavanje usluga koje će ujedno biti i ključno za njihov dalji uspjeh.

Kako predvidjeti i zadovoljiti njihove potrebe, a pritom zadržati konkurentsku prednost na tržištu, ključna su pitanja koja sebi postavljaju trgovci, i to je tema o kojoj će se najviše i govoriti na Summitu.

Neizostavne teme i pitanja biće i o najvećim trendovima i inovacijama u maloprodaji. Govoriće se i o novim i različitim platformama s naglaskom na mogućnosti koje stvaraju da brendovi iz BiH dođu na svjetsko tržište, ali i obrnuto.

Keynote Speaker 6. FMCG Summita je Miodrag Borojević, Član Upravnog odbora - Fortenova Group (Ex Agrokor), govoriće o temi "Razvoj trgovine u regionu", te koji su to izazovi i perspektive za trgovce u BiH.

Više o Summitu, programu i informacijama za prijave OVDJE.

Posebne pogodnosti za grupne prijave otvorene do 28. februara 2020.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.