NavMenu

Peta konferencija o nekretninama i infrastrukturi "Razvoj budućnosti" 11. februara u Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 07.02.2020. 07:51
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Nomad_Soul/shutterstock.com)Ilustracija
Peta konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom "Razvoj budućnosti" održaće se 11. februara u Beogradu, u hotelu Metropol Palace.

Peta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture je poprimila regionalni karakter, te će ove gdoine ugostiti i govornike iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Grčke, Turske i Izraela.

- Konferencija ima za cilj razmjenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu. Posjeduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih real estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne real estate profesionalce iz Srbije i inostranstva. Ovogodišnja konferencija će pružiti dragocjen uvid u investiciona pitanja, budućnost shopping & retail centara, razvoj komercijalnoj i rezidencijalnog tržišta nekretnina u Srbiji i regionu, kao i prednost zelene gradnje i primjene modela enegetske efikasnosti, pružiti uvid u izazove projektnog finansiranja, procjene imovine i ostale važne teme - saopštili su organizatori.

Teme konferencije:

- Veliki urbani projekti: investiciona perspektiva za danas i ubuduće
- Razvoj komercijalnog i rezidencijalnog tržišta nekretnina u Srbiji i regionu
- Budućnost industrije ritejl & šoping centara
- Poslovni primjer za održivost: energetska efikasnost i model zelene gradnje
- Projektno finansiranje imovine: problemi i perspektive
- Standardi procjene imovine i njihov uticaj na ekonomiju

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Evropske Investicione Banke (EIB), Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije i Društva procenitelja Srbije a podržale su je kompanije Airport City, alumil Yu Industry, Cem Botanik Montenegro, Poseidon Group, Erste bank, Novaston i Stanković i Partneri.

Za više informacije o konferenciji možete posetiti sajt www.realestateconference.rs.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.