Izvor: eKapija | Četvrtak, 06.02.2020.| 11:23
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Švedski Steven Ibrahim Investments zainteresovan za pokretanje IT firme u Istočnoj Ilidži

Ilustracija (Foto: TippaPatt/shutterstock.com)
U prostorijama Opštine Istočna Ilidža u srijedu, 5 februara, održan je sastanak sa predstavnicima švedske firme Steven Ibrahim Investments. Sa direktorom ove firme razgovarao je načelnik opštine Marinko Božović, a sastanku je prisustvovao direktor Agencije za unapređenje stranih investicija u BiH Gordan Milinić.

Steven Ibrahim investira u region Balkana, a njegova posljednja firma osnovana je u Makedoniji. Iz Steven Ibrahim Investments-a su zainteresovani za pokretanje firme koja bi se bavila informacinim tehnologijama, ističu u Opštini Istočna Ilidža.

Načelnik opštine je izrazio zadovoljstvo što je Istočna Ilidža i od strane investitora, posebno onih koji dolaze iz drugih zemalja, prepoznata kao mjesto u koje vrijedi ulagati. Istakao je da se kao načelnik ove opštine, zajedno sa saradnicima, trudi da stvori povoljne uslove za razvoj i napredak, a osnivanje firme iz oblasti IT-a bi svakako tome doprinijelo.

Predstavnici švedske firme su zajedno sa načelnikom obišli objekte smještene na području poslovne zone "Od mosta do mosta", te precizirali određene tehničke detalje vezane za konkretan projekat investitora.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.