NavMenu

Sarajevo: Kompanija "DK Trade" predstavila nove okuse mini-čokolade najljepše želje

Izvor: Nezavisne novine Subota, 05.12.2009. 12:17
Komentari
Podeli

Kompanija "DK Trade", članica slovenačke grupe "Droga Kolinska", 04. decembra 2009. godine je u okviru projekta "Ulica Najljepših želja" donirala Sarajevu 15 sadnica i predstavila nove ukuse mini-čokolade najljepše želje.

"Čokolade najljepše želje nude široku paletu ukusa, koja je proljetos osvježena s tri nova i to najljepše želje sa 75 % kakao dijelova, sa komadićima narandžine kore i sa mliječnim filom. Ova godina je za nas bila godina čokolade, pa smo i u programu mini-najljepših želja lansirali pet ukusa u novom, još ljepšem pakovanju", kazao je juče Aleksandar Mladenović, regionalni brend menadžer.

Predstavljene su mini-mliječne čokoladice, punjene mliječnim kremom, kafom, crnom čokoladom i jagoda-jogurt filom.

Snežana Teodorović, direktorica Sektora marketinga u preduzeću "Štark", naglasila je da najljepše želje u segmentu čokoladnih tabli u BiH bilježe u protekloj godini veliki uspjeh. Skok sa šestog na treće mjesto, po učešću u prodaji, daje im polet u daljem radu.

U sklopu projekta "Ulica Najljepših želja" u sarajevskoj Ulici Ferhadija građani su mogli napisati svoje želje i zasladiti se čokoladicama.

"Čokoladu poklanjamo onima koje volimo, a često nam nije potreban poseban povod. Povodom lansiranja mini-čokoladica najljepše želje ovaj brend poklanja 15 mladih sadnica gradu Sarajevu. One će biti zasađene u parku kod Druge gimnazije", kazala je Nataša Gaon, voditeljica Sektora marketinga "DK Tradea".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.