NavMenu

Peto izdanje Play Media Day stiže u Banjaluku 5. juna

Izvor: eKapija Srijeda, 05.02.2020. 10:26
Komentari
Podeli
Jubilarni, peti Play Media Day održaće se 5. juna 2020. godine u Cinestar 4DX Delta Planetu, kada će Banjaluka ponovo na jedan dan postati regionalni komunikacijski centar i okupiti predstavnike najvećih regionalnih kompanija, agencija i medijskih kuća.

Organizator događaja, Play Team iz Banjaluke, otkriva da će ovogodišnje peto izdanje okupiti najcjenjenija i najzanimljivija imena iz svijeta komunikacija, koja će prenijeti svoja teorijska i praktična znanja iz oblasti marketinga, komunikacija, medija i PR-a, društvenih mreža, brendiranja i dizajna. Prvi potvrđeni predavači dolaze iz vodećih evropskih agencija, a ove godine nećemo slušati samo o najaktuelnijim trendovima u kreativnoj industriji. Slušaćemo o njihovom oblikovanju, kreiranju i nastanku, jer dolaze ljudi zaslužni za to. Dolaze njihovi kreatori.

Za ugodnu atmosferu i odličnu energiju biće zadužena Ida Prester, a u ulozi nekih od predavača, koji su prvi objavljeni ćemo vidjeti: Tijanu Tamburić, Diederik Van Middelkoopa, Craig Blacka, Ole Hulda i Igora Mladinovića.

U fokusu ovogodišnjeg Play Media Day-a biće društveno odgovorni projekti, kao i oni koji upućuju na brigu o očuvanju životne sredine. Čitav događaj će biti u znaku ekologije, kako bi se skrenula pažnja na važnost djelovanja i prevencije, kada je riječ o našoj planeti.

Cjelodnevna konferencija biće prilika za sve individualce, kreativce, frilensere, ali i kreativne agencije, institucije, firme i kompanije da čuju najzanimljivije savjete iz oblasti koje ih zanimaju, kao i šansa za kvalitetno umrežavanje, koje je neophodno za stvaranje dobre poslovne klime u društvu.

- Putem protekla četiri događaja, predstavljeno je više od 150 predavača i panelista, uz gotovo 3000 učesnika iz BiH i regiona. Peti Play Media Day će utvrditi svoju poziciju, kao nezaobilazan događaj na mapi kreativne industrije regiona. Ove godine vlada veliko interesovanje internacionalnih marketinških stručnjaka, koji žele da budu dio programa događaja, što je pokazatelj da je događaj privukao pažnju ne samo regionalne, nego i svjetske publike - poručuju organizatori.

Više o događaju i prvim predstavljenim predavačima je dostupno na https://playmediaday.com/, kao i na društvenim mrežama Play Media Day.

Akcijska cijena kotizacija sa 50% popusta za sve pretplatnike na Play Media Day Newsletter od sada je dostupna na: http://playmediaday.com/kotizacije/.

Drugu godinu u nizu je Addiko Bank banka partner događaja, dok je ovogodišnji Play Media Day 05 podržala i kompanija m:tel.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.